TheVR Fórum

Az élet nagy kérdései


Nem tudom, hogy közületek hányan találkoztak azzal a jelenséggel, hogy a lány ismerősei valami gyümölcsről posztol képet semmi hozzászolás nélkül. Mert én már mindenhol áfonyát látok. Nagy nehezen rájöttem, a titok nyitjára (lásd a képet). Nektek mi a véleményetek erről az egészről?
Az én meglátásom:"Oké de akkor ha már van egy október elsejénk, ami a mellrák hivatalos világnapja(amikor igazából rengeteg férfi szolidaritást vállal a rózsaszín ruhadarabokal) , egy február 4-énk ami a rákellenes világnap. Miért kell pont a föld napján is ezzel foglalkozni? Ilyen erővel mi is tarthatnánk nem csak “No shave novembert/movember-t” amikor a hererák veszélyeire mutatunk rá, hanem: Moktobert, mAugusztus, stb… Vagy nőknapján beszélnénk a here rákról, igen kell beszélni róla, de azért kezeljük rendben a dolgokat.-részlet egy hölgy ismerősömel folytatott beszélhetésből. "

  • 1 Örülj neki, hogy Áfonya, és hogy sok csaj ismersz, az én hölgy ismerőseim nagy része babás képeket posztol :smiley:
  • 2 Annak is örülj, h rájöttél!
  • 3 Az emberek mind hülyék, és csinálnak össze vissza mindent!
3 Likes

Amíg nem gyújtják fel a közelemben lévő GSM tornyot, számomra sok vizet nem zavarnak.

Jelenleg nagyobb hülyeségekkel is sajnos foglalkozni kell a világban/interneten…

2 Likes

1.Fivéremel folytatott beszélgetés során is pont ehez érkeztünk meg.
2.Jelentem már nincs annyi áfonya. :smirk::sweat_smile:

  1. hqdefault
    (Szerk: azt a digitális vadembert, aki képes egy képről képernyőképet, vagy barmilyen kijelzőről fotót készíteni, eltiltanám minden árammal működő eszköztől)

  2. Nem is tudtam volna róla, ha nem olvasom a topikod, ergo te hívtad fel a figyelmet olyan dologra, amivel szerinted sem kéne foglalkozni.

3 Likes