Baldur's Gate 3 teaser


#1

A Cyberpunk óta a legnagyobb horderejű bejelentés számomra. :slight_smile:
És az, hogy a Larian Studios készíti, csak még inkább örömmel tölt el, a Divinity OS 2 az egyik kedvenc játékom. :slight_smile:


#2

Nagyon várós!!! Elsők között volt ez a játék ami miatt a mai napig szerelmese vagyok az ARPG-knek. És hogy a D&D-s srácokkal dolgoznak együtt akkor a storyval se lesz baj szerintem.
Volt egy pár játék amit eddig nagyon vártam na az mind leesett egy fokkal ezek után. :smiley:


#3

Az előző részeket érdemes végigtolni mielőtt megérkezik a harmadik rész?


#4

Ha szereted az izometrikus, klasszikus RPG-ket akkor mindenképpen, a story és főleg a karakterek zseniálisak.
Azt azért tudni kell, hogy az első rész 98-ban jött ki, szóval nem új a game, igaz van már 2016-os enhanced verzió is mindkettőből, de azért nem fog úgy kinézni mint egy mai játék. :slight_smile:


#5

nem szokott megakasztani a kinézet csak legyen jó a story ami magával ragad :smiley: jól látom hogy telefonra is van :open_mouth:


#6

Azt nem tudom, én szinte egyáltalán nem játszom telefonon, de könnyen lehet. :slight_smile:


#7

Teljesen magamon kívül vagyok a bejelentéstől! 2000 óta minden évben végigjátszom főleg az első, de a második részt is… all time nr1. játék nekem, és a szívem szakadt meg az évek során, hogy kihalt a zsáner… Pillars of Eternity tartotta bennem a lelket, és a reményt sokáig, de most fülig ér a szám :D. Nagyon szeretem a Divinity Original Sin-t is, de megmondom őszintén, szeretném, hogy minél kevesebb ötletet merítsenek onnan játékmenet terén, és minél többet az előző Baldur’s Gate részekből, hogy visszarepítsen az igazi Forgotten Realms világába, Sword Coast-ra.