Bam levételi kérelem 03.01

Sziasztok,
Érdeklődni szeretnék, hogy mire is kaptam figyelmeztetés nélküli Bant a mai (2017.03.01) stream alatt, mert nem igazán értem. Szerintem nem írtam semmi olyat, ami miatt azonnali ban járna. Ha mégis, akkor ez úton kérnék elnézést, és kérném a ban levételét, ha lehetséges.

Előre is köszönöm a választ és a segítséget!

1 kedvelés

Helló!

Először is a félre értések elkerülése miatt elmondom, hogy semmi bajom veled és a többiekkel akik ilyen témát hoznak létre. Egyszerűen fölöslegesnek tartom, mert többször volt már róla szó. Szóval no offens.

Ha valóban jogtalannak érzed és abszolút minden szabályt betartottál. Nem caps lock-al írtál. Nem spamoltál. Nem voltál az 1000. aki beírta, hogy “hang” vagy egyéb dolog. Nem sírtál, hogy “kevés a tartalom” vagy, hogy “a srácok nem a régiek”. Esetleg kérdeztél rá, hogy mi mikor lesz vagy épp miért nincs. Tettél fel teches kérdést amire itt van a forum. Meg az összes többi dolog amit az emberek figyelmen kívül hagynak. Akkor írj egy e-mailt a srácoknak és Pisti vissza fogja olvasni a chatet. Ezt el is mondta már többször is videóban. Ha valóban jogtalan ban volt akkor leveszik. Ha nem és emiatt mégis zaklattad őket ilyenekkel akkor nem csak a twichről kapsz bant. Egyébként hozzáteszem bant csak Pisti és Jani ad a moderátorok time outolni szoktak.

Nos leírtam mit kell tenned. Egy e-mailt kell írni neki ha valóban 100%-ban biztos vagy benne, hogy jogtalan volt. A továbbiakban fölösleges erről beszélni szóval szerintem zárható a téma.

@azmo36 @SFGeri

Köszönöm a választ.
Azért ide írtam, mert én még úgy tudtam, hogy azért van a fórum, hogy ezt itt gyorsabban meg lehet oldani.
A fent említettek közül szerintem nem tettem egyiket sem, mert pl tudom mire való a fórum és az volt a fura, hogy másokat azért legalább a modok szokták legalább egyszer figyelmeztetni, ha valami szabályelleneset csinálnak.
Pisti nem lehetett, mert éppen játszik, tehát gondolom Jani volt. Bár szerintem mod is adhatta, na mindegy.
Lehet rosszkor voltam rossz helyen.

Köszi még egyszer.

Evenslol már megidézte Azmo-t. Aki biztosan rá fog nézni erre a posztra és Moderátori jogával, lehet hogy válaszol, ha tudja a bannod okát.
2 kedvelés