Barnibattya PC, avagy a legenda újjászületik :)

Sziasztok! Egy PC-t építenék, AMD 2200G-vel, és GigaByte GTX 1050 Ti OC-vel (4GB). Milyen tápegységet javasolnátok? Max. 20000 Forintot szánnék rá. Ismerem a Pc Buildet, de most más véleményeket is szeretnék hallani. Válaszokat előre is köszönöm!

Szia,

milyen más véleményeket szeretnél hallani? :thinking: nem teljesen értem…
Azért van a build ajánló mert minden amit ott találsz ajánlott kategória. FSP,Be Quiet!,Seasonic, ezek a márkák között érdemes nézelődni. Az fsp raider II tökéletes és a keretbe is belefér, ha nincs konkrét bajod vele akkor az jó választás.

5 kedvelés

Csak megerősíteni tudom amit @vmarci17 írt, okkal vannak az ajánlóban azok a tápok amik.

5 kedvelés

Köszi. Modulárisban ne gondolkodjak? Valamint az FSP-ről van 2 vélemény, miszerint felrobbantak, ezért kezdtem el kételkedni.

Lehet moduláris, csak azok általában drágábbak mint a félmodulárisak. De van félmoduláris megoldása a Be quietnek is, ha az FPS nem felel meg.

Ha modulárist szeretnél, ami egyébként jó ötlet, akkor ott a be quiet! Pure Power 10 CM 500W Silver. 23k-ért tökéletes. :wink:

2 kedvelés

azt néztem :slight_smile:

Tökéletes, válaszd azt nyugodtan! :slightly_smiling_face:

Köszi! Egy 20ezer alattit B tervnek tudnátok mondani?

Most komolyan az a 3000 ft számít? Ne már. Vedd meg a Be quietet és legyél boldog vele, jó cucc.

3 kedvelés

Ok, csak eléggé ki van számolva, de köszi a választ

Ez a gép sose fog megépülni szerintem. Ez legalább a 3. topic, amit nyitottál rá… más véleményeket szeretnél meghallgatni nem azokat a fórumozókat, akik konyítanak hozzá, akkor menj le a sarki közértbe és kérdezd meg az eladót ő milyen tápot ajánl. SMH

P.S.: Minden elismerésem @meteoric87-nek és @vmarci17-nek hatalmas köszönet, hogy még mindig nem szakadt el az a bizonyos cérna nálatok.

3 kedvelés

Nem szokásom :smiley:

4 kedvelés

Nem kell elszakadjon semmi, ha vki érthetetlen, menni kell a következő topikra és el van felejtve :smiley: Ha vki annyiba nem veszi az itt kapott tanácsot és segítséget, hogy fel is használja, akkor értelmetlen a fórum használata :confused: Ha nagyon kell, egyszer csak megépül az a gép…

Nyugi most volt szülinapom és sikerült eladni a dolgaimat úgyhogy most 1-2 héten belül meg lesz.

Nem FSP? :grin:
Amugy a Corsair CX450 M vagy FSP Hydra 500 M ami moduláris és elvileg ajánlott, de javítson ki valaka ha összekevertem!

1 kedvelés

@meteoric87 Az lenne még a kérdésem, hogy a 400W-os Be quiet! táp elég lesz? Vagy 500W kell?

Szerintem ne kockáztass, ha később bővíteni akarsz, vehetsz új tápot is ha nem elég az erő ami vele jött gyárilag :smile: Nem éri meg szerintem inkább vegyél nagyobbat

1 kedvelés

Az, hogy elég-e vagy hogy melyiket ajánljuk két különböző kérdés.
Elégnek elég a 400 watt is, sőt…
Az árkülönbözet viszont minimális, és tápnak semmi baja nem lesz ha keveset használsz ki az erejéből. Arról nem is beszélve, hogy fejlesztéskor nem a táp lesz első amit kényszerből kell cserélni.

Lényeg: Az 500 wattosat vedd!

Meggyőztetek.