Battlefield 5 Társkereső


#1

Sziasztok!
A nevem Gergő, és ha ezt olvasod, akkor szeretnél Te is valakivel játszani a BF5-ben. Lehet, hogy ismerős lehet neked, hogy megveszel egy játékot és van 100 ismerősöd, de senkinek nics meg, viszont neked még így is bejön. Persze lehet játszani vele egyedül is, de a multiplayer játékokban az nem az igazi. Ezért hoztam létre ezt a topicot, hogyha valaki ezt a játékot szeretné másokkal is játszani, akkor itt könnyen tudjon találni társat. Szóval ha szeretnél játszani a BF5-el és másokat is magaddal vinnél akkor jó helyen jársz!

Üdvözlettel, Gergő! :smiley:

Origin név: GurgeHUN (ugyan ezzel a profilképpel)
Discord: https://discord.gg/nx7hFFb


#2

Sziasztok!

Aki akar vegyen fel Originen és tudjuk csapatni squadban eme csodás játékot. (Főleg hogy jön a Firestorm kicsit gyakorolni kell)

Origin Nick: ~Nixcaptain [Master Chief prof kép]

Esténként leszek elérhető többnyire, Ts, Discord játszik! :slight_smile:

További szép napot, Üdv!


#3

Sziasztok!

Firestorm-ba keresek valakit aki akarna squadban játszani.
Origin nick: zozotya92wp

Üdv,
Zoli


#4

Sziasztok!

Én is keresek elsősorban firesotrmhoz kollégákat!

Origins: 3zredes

Nem vagyok túl ügyes, de legalább lelkes :smiley:

És arra is kíváncsi lennék, hogy valakinek van-e megoldása arra, hogy a játék nem menti el a beállításokat… minden fórumot végig olvastam, minden javaslatot kipróbáltam, de semmi nem oldotta még meg. Rendszergazdán fut, az origins is és a game is, átneveztem a PROFSAVE cuccot, hozzáadtam a defender kivételekhez, kivettem az cloudsync-et is de semmi változás…