[Battlefield V] [PC] Játékostárs kereső

Sziasztok Ninjonok!

Elnézést, ha van már hasonló topic a fent nevezett játékhoz, akkor szóljatok és törlöm vagy töröljétek nyugodtan… de nem láttam nah :slight_smile:

Napokban én is megvásároltam a BF következő részét és hát egyenlőre a közvetlen baráti társaságomban nem örvend túl nagy sikernek, videók és leírások alapján.
Én szerettem az 1-t is és a II. VH története pedig kimondottan közel áll a szívemhez, így én mindenképp megszavaztam neki a bizalmat.
Viszont ez egy multi game, ami akkor adja igazán az érzést, ha barátokkal játszik együtt az ember és kicsit többet lehet kihozni belőle, mint az őrült rohangászás… értsd, van aki meghallja azt, ha segítséget kérsz avagy infót adsz.

Ha van olyan, aki hasonló cipőben jár és szívesen játszana ,idegenekkel", akkor keress meg bátran, annyit kérek privátban legyen, mert nyilván nem szeretnék 200 embert felvenni, mikor azt se tudom ki. :slight_smile:

Fontos kiemelnem, hogy nem a győzelem hajt, én jól szeretem érezni magam az ilyen játékokban, de nyilván a bohóckodást se díjazom annyira. Értsd ez alatt, hogy ne a pálya szélén campelj és mesterlövésszel játszadozz, mert neked a 100/1-es stat kell a pálya végére. Lehet ez 10-en x évesen fontos életszakasz és elvárás, de mivel nem vagyok 10en x éves kissé ezt már nehezen veszi be a gyomrom. Szóval inkább a 20on feletti társakat keresném, hisz önkénytelenül beszélget alatta az ember és elnézést kérek a nyerségemért, de egy 10en x évessel én nem tudok mit kezdeni :slight_smile: Szerintem ez érthető dolog és elfogadható. + ha van egy rendes mikrofonod és nem sistereg-recseg-ropog végig, azt igazán tudnám díjazni :slight_smile: (Évek és tapasztalatok sorry :smiley: )

Cserébe egy normális társat tudok felajánlani személyemben… azt nem tudom ígérni mikor, hogy érek rá, mert hektikus a dolog a munkám révén…de azért van DC stb, hogy egyeztessünk.
Mellette pedig, hogy milyen game van amiben még közös érdeklődésre bukkanunk, az majd megszüli magát!

Hajrá!!! :wink:

BriaN

2 Likes

Nem a győzelem hajt tehát nem objective-re játszol hanem random helyeken rohangálsz/kempelgetsz (talán még healt/ammot se adsz) ->
“Jól szereted érezni magad az ilyen játékokban” -> tehát te így érzed magad jól? :'D Ugyanakkor irritál ha valaki a map szélén csipázik? Szerintem ő se a győzelemre hajt… váó :smiley:

Némiképp nem ugyan azt a szöveget olvassuk valószínűleg. :wink: Segítek!

Az, hogy nem győzelemre hajtok azt jelenti, hogy nem esek kétségbe és verem szét az asztalt, mint sokan mások, ha nem győz a csapatunk, de viszont maga a kör izgalmas és szoros volt pl. ergó azt lehetett látni jó a team, mindenki próbálja tenni a dolgát, de egyszerűen nem sikerül nyernünk.

Általában medicet játszok és olyan helyekre is befutok felszedni társakat, ahova más be sem megy. Nem egyszer látom azt., hogy futok a bajba jutott társ irányába és ott kuporodik a medic egy sarokban, mert nem mer kimenni… én meg futok tovább úgy hogy kapom az áldást rendesen és nem 1x ezen múlott egy terület elfoglalása, mert fel tudtam szedni annyi társat, hogy továbbmentek és nyertünk. Nem emelem ki, mert más is játszik így, csak ki kellett elemeznem feléd, hogy megértsük egymást.

Ha félreérthető voltam elnézésed kérem, bár akivel beszéltem és olvasta Mindenki megértette elsőre, btw :smile: :smile:

2 Likes

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy érdemes most még megvenni a játékot? Érdemes lehet most elkezdeni? (Most vettem egy gépet ami viszi az újabb játékokat.) Bugokat javították valamennyire?

én pár napja vettem meg és teljesen megérte, pláne ezzel az árral. egy jobb géppel egy csoda ez a játék, nem találkoztam bugokkal. (ez így kamu, a “tutorial loop” nekem is előjött , de gyorsan lehet javítani, 3p alatt megcsináltam azzal a tippel amit itt kaptam) a játékon belül nincsenek. ha pl r6-hoz vagy szokva, készülj fel, teljesen más játékélmény, de hihetetlen szórakoztató. fontos, hogy jó fülesed legyen, a hanghatások miatt önmagában megéri. (jó, lehet kicsit elfogult vagyok, de nekem 10/10)