Beragadt a gomb a mechanikus billentyűzetemen, mit tegyek?

Na szóval. Egy átlagos lol meccs közben egy picit erősebben rá néztem az alt gombra egy barna switches bullentyűzeten, és beragadt, de nem a switch. Legalábbis látszatra nem, mert ugyan úgy néz ki mint a többi. Ilyenkor mit tegyek? Vegyek újat? Megérik a razer chroma billentyűzetek?

1 Like

Lehet simán ki tudod cserélni csak azt az egy switchet. Utána kell nézni.

Levetted a keycapet?

1 Like

Ez megoldotta tegnap egy másik embernek a problémáját:
Esetleg megpróbálhatod megtisztítani a gombok alatt, hisz levehető a switch-ről a gomb, lehet a sok kosz miatt ragadt be, vagy ilyesmi. Sajnos ilyen ez. 50, 80 meg tudom is hány millió leütést ígérnek, aztán ki tudja mennyit bír

1 Like

Fáj a szívem ezt mondani, de én se vagyok jóba a mechanikus billentyűzetekkel egyelőre. A régi logitech 3 ezer forintos billentyűzeteim kibírtak 10 éveket, gond nélkül. Vettem egy fél-mechanikus billentyűzetet, tizenezres értékben. 1 évet bírt, utána elnémult mindene. Hála az égnek garanciás volt, visszaküldték a pénzt. Vettem egy teljesen mechanikusat utána, ~40ezres kategória, az rendszeresen beragadó billentyűnek észlelte az “L” betűt. Ezt a szöveget nem tudtam volna vele leírni úgy, hogy ne legyen benne “lllllllllllllll”… Ezt is visszaküldtem, hozzá teszem, ez egy hónapot sem volt nálam. Lassan 2 hónapja várok rá, telefonáltam nekik, háááát még szervízben van (konzolvilág.hu). Úgyhogy azóta is minden nap bocsánatot kérek a régi 3-ezres logitechtől, mert ő legalább kiszolgál, pl most is :smiley: . Tudom nem segítség, de gondoltam megosztom ezt a gondolatot :smiley: