Beyond Two Souls magyar felirat. Help please

Most vettem meg és töltöttem le a játékot, de nekem nincs benne magyar felirat. Nincsen gond ha angol felirat mellett kell játszak (úgyahogy). Plusz, mivel láttam Jani végigjátszását, magam miatt nem vettem volna meg. Barátommal közösen gondoltuk végigjátszani mert ő nem nézi a sráxok végigjátszásait, de mindenképp meg szerettem volna neki mutatni ezt a játékot. Ezért kellett volna a magyar felirat, mert abszolút nincs sajnos képben az angollal, vagyis annyira nincs hogy angol felirat mellett játszon.
Olvastam hogy magyar Store-ból kellett volna megvegyem. De hiába állítom át a régiót magyarra, nem tudom megvenni, se letölteni. Valaki tud valamilyen megoldást esetleg a problémára?

Szerintem írj a PS supportnak. Ha tippelnem kéne, azért nem tudod megvenni, mert már meg van véve az accountodhoz, hiába másik régióban.

1 Like

Kösz a választ. Nem rég írtam nekik.
Biztos van benne magyar felirat? Mert nincs feltűntetve online. Mármint láttam, hogy van benne mikor Jani elkezdte a végigjátszást. Csak az jutott eszembe, hogy esetleg csak a lemezes formálya tartalmazza a magyar feliratot.
Nem is gondoltam volna, hogy létezik ilyn fajta probléma, hogy ha nem magyar Store-on keresztül veszem akkor nem tartalmaz a játék 1-2 dolgot. Van ilyen?

Van persze.

Nem csak PS-nél, a legtöbb szolgáltatásnál attól függően kapod a feliratokat/nyelveket hogy melyik országban regisztrált az accountod. Van hogy az elérhető tartalom is teljesen más ettől függően.

2 Likes