Billentyűzet gépelés hiba

Sziasztok.

A hiba röviden minden billentyüzet megy csak a folyamatos lenyomásra nem reagál a billentyüzetem.Minden más windows beállitás is jó.Viszont nem régen frissitettem a windows-t mondjuk sok értelmét én nem láttam de lehet hogy az rontottta meg nálam a dolgokat.Szóval hiába nyomok bármire hosszan azt csak egyszer írja be és annyi nem folyamatosan ahogyan azt elvárható lenne igy mindent nyomkodásal kell törölgetnem.

Találkozott már valaki hasonló poroblémával?

Szia!

A billentyűzet beállításoknál a karakterismétlést kéne megnézni először. Ill., jó lenne tudni, hogy milyen billentyűzet, van-e saját programja, driver-ei. Plusz célszerű lenne rádugni egy hagyományos másik bill-t is, hogy azzal mit művel.

Ez egy roccat my ryos glow billentyüzet fekete kapcsolos teljesen magyar kiosztásal.A karakter ismétlés már lement egy másik forumon azzal nem változott semmi sem.Másik billentyüzetem nincsen vagy ha van is nem tudom hogy hol van jelenleg.

Dugd át egy másik port-ba.

Meg volt.

Start menü > Gépház > Könnyű kezelés > Billentyűzet > jobbra “Billentyűparancsok aktiválása egymás utáni leütésekkel”?
Vagy ott a beragadó gomboknál valami?

Ha semmi akkor kölcsön billentyűzettel teszt (esetleg fordítva is), aztán vagy bill csere, vagy win újratelepítés.

Na gyerekek aki eddig nem tudtta,megjegyzem ugye én sem akkor most nem lennék itt,annak itt egy kis szösszenet.Ez bizony a gépház könnyü kezelésen belül a billentyüzet és azon belül is a billentyüzet szürés okozta használata billentyü parancsal!Na én ezeket szépen ki is kapcsoltam és most már rendben is van.Müködik ahogyan eddig is kellet vona.

2 Likes

This topic was automatically closed 8 hours after the last reply. New replies are no longer allowed.