Bitek és előfizetések a csatornámra!illetve saját emoteok!

Sziasztok ! Az lenne a kérdésem hogy nem olyan régen kezdtem el streamelni de nagyon tetszik és érdekel a dolog!Kiváncsi lennék arra hogy sok streamernél látom hogy lehet előfizetni illetve biteket küldeni nekik és az lenne a kérdésem hogy ezt hogyan tudnám én is beállitani illetve kell e hozzá valami? A másik ami érdekelne hogy mikor tudok és hol lehetne saját emotokat nyomatnom? Mert az menő és hasznos lenne :smiley: Köszi előre is asegitésget! :slight_smile:

Azért ácsi ácsi. Nem kell partnernek lenned. Lehetsz twitch érdekelt is, akkor lesz 1-1 emote slotod tier1,tier2 és tier3 feliratkozásra, lehet majd neked cheert küldeni is. Ehhez az alábbi feltételeknek kell megfelelned:

  • Legalább 500 percet közvetítettek az elmúlt 30 napon
  • Legalább 7 külön napon közvetítettek az elmúlt 30 napon
  • Átlagosan 3 vagy több egyidejű nézőjük volt az elmúlt 30 napon
  • Legalább 50 követővel rendelkeznek

A Dashboard/Achievements alatt látod hogy mennyit teljesítettél ezekből.

Ha gondolod, akkor ide dobd be nyugodtan a csatornádat. :slight_smile:

3 Likes

A Twitch-en nem csak a partnereknek jár figyelem. Érdemes más streamerekre is odafigyelni. A platform ad esélyt mindenkinek, ha látja, hogy a nézők érdeklődnek a csatorna iránt.
Aki pedig nyitott szemmel jár láthatja, hogy sokaknak van emotja, pedig a neve mellett nem szerepel az a bizonyos lila partner pipa. :wink:

2 Likes

Köszi szépen a segítséget hát sajnos még tényleg nagyon kezdő vagyok és sok mindent nem is találok meg elsőre de akkor lehet az a hiba hogy még csak 46 követőm van :smiley: Nincs meg az 50 ! :slight_smile: A partnerséghez meg ha jol tudom kell írni egy levelet nekik amit elbiralnak ha minden igaz! Még annyi hogy emotokat is megtudjátok esetleg mondani hol tudok krealni illetve majd berakni ha eljön az ideje! Van e erre valami mkülön program és ha igen akkor mi?
Köszi előre is! :slight_smile:

Elküldtem a csatornám linkjét ! :slight_smile:

Ha a partnerségi feltételeknek megfelelsz, akkor ki kell töltened egy űrlapot, és ott bírálják el, de ahhoz nagyon hosszú út vezet:

  • 12 különböző napon streamelt az elmúlt 30 napban
  • 25 órányi stream az elmúlt 30 napban
  • 75 átlag néző az elmúlt 30 napban (na ezt nehéz összehozni)

Nincs külön program. Bármilyen rajzprogram jó rá, Paint, Photoshop, Gimp, stb. Majd ha bekerülsz az érdekelt programba, erről kapsz értesítést, akkor lesz egy felület, ahol három méretben kell majd feltöltened az emotedat.

Belenéztem az adásba, nekem tetszett :smiley: :ok_hand:

Köszi szépen a segítséget és hogy tetszett a műsorom jó hogy ilyen segítőkész emberek is vannak ! Igen mint láthattad Saya messze vagyok még az átlag 20nézőszámtól is de remélem ez nem lesz mindig így! Azért is inditottam azt a kis űrlapot a szavazással mert nem csak lol-lal szeretnék foglalkozni rengeteg más játék is érdekel és élvezem csak hát egyenlőre inkább erre van igény meg a pubg-re de azzal még csak ismerkedem ! :smiley: Akkor a partnerség elérése a kulcs mindenhez!AMugy az egyik srác akit követek átlag 15 nézővel mintha neki már lenne emotja lehet hogy akkor ezt a 75 nézőt rugalmasabban kezelik? Mert az órákkal nincs probléma szerintem csak más leosztásba vagyok fent ! :slight_smile:

Akkor nem értetted meg amit írtam. :slight_smile: Nem kell partnernek lenned. Ha megvan az 50 követő, 3 átlagnéző akkor lehetsz Twitch Érdekelt, és ugyanúgy lehet emoted, mint a partnereknek.

1 Like

Valóban , jogos bocsi most visszaolvastam sorry igazad van ! :slight_smile: Akkor még követőket kell gyűjtenem. mondjuk igazaból mindennek ez az alapja hogy legyenek minnél többen! Szeretnék egy fasza,vidám,jókedvű közösséget összehozni ! :slight_smile: