[Black Desert] Pajtáskereső!


#1

Sziasztok!
Nem hiszem, hogy sokan játszanak a játékkal, mert inkább külföldiek játsszák, de azért akad jó pár magyar játékos is. Jelenleg számomra nincs kivel játszani vagy szórakozni egy jót egyáltalán, ezért gondoltam, hogy ha más is ebben a helyzetben van, akkor szerintem hozzunk össze egy közösséget ennek a játéknak, de van esetleg itt olyan, aki játssza is :smiley:

https://www.blackdesertonline.com/


#2

Hali, szívesen csatlakoznék, 56 éves alkoholista szőrös tróger vagyok… Poén, csak 21. :smiley: Pár órát sorceressel ninjonoltam, de annyi mindent nem vágok még a játékkal kapcsolatban, hogy az remekbeszabott. :smiley: Időm sincs túl sok de azért egy jó kis guildbe benne lennék.

Szerk.: Elnézést minden 56 éves szőrös embertől. :smiley:


#3

Valahogy úgy gondoltam, hogy ha lenne elég ember így, mint TheVR fan, akkor lehetne létrehozni egy saját guildet, bár ez csak úgy kipattant a fejemből, netán-tán vagyunk többen :smiley: De amúgy jelenleg inkább csak pajtásokat kellene keresni, aztán szórakozni, meg minden egyéb, szóval egy kisebb közösséget létrehozni :slight_smile:


#4

Ha még nem vagytok tagjai ajanlom a https://www.facebook.com/groups/BlackDesertHU csoportot :slight_smile: Még olyan is akad aki NA szerveren játszik. illetve klánból ott a legnagyobb magyar biztos ott is találtok VR nézőket tudom hogy vannak. https://www.facebook.com/groups/BlackSheepGang

Én nagyon sok segítséget ettől a két csoporttól kaptam hogy megértsem a játékot ami amúgy brutális mértékű contentet foglal magában. Önmagában az új kontinensre való átjutás se egy teleport ugye…


#5

Én is így gondoltam, kell egy WeAreTheVR guild. :smiley:


#6

Igen, ismerem, azt a guildet is, legalábbis hallottam róla. Nem vagyok kezdő a játékban, tudok rengeteg mindent azért :smiley:


#7

Mit gondoltok egyébként a játék megítéléséről? Akár bővebben is kifejthetnétek. Lehetne a téma indító katalizátora :slight_smile:
Van köztetek aki követi a redditen az MMORPG subot? Gusztustalan szerintem ahogy ott fikáznak egy ilyen gyöngyszemet.
személy szerint hihetetlen mennyiségű contentet találok a játékban. És nem mellesleg olyan szép hogy lesz*pom magam. Jó kell hozzá ‘decent’ vas de ez elvárható egy next gen mmo-tól.


#8

Én nem olvasom redditen az MMORPG subot. Igen, tudok róla, hogy rengetegen fikázzák, meg nem tetszik nekik. Vannak ismerőseim, akik ugyan úgy próbálták is, de alapból megunták, nem találták túl “gazdagnak” (Nem találtak benne elég “contentet”) Személy szerint én rengeteg contentet látok és érzek benne. Elég régóta is játszom a játékot és megmondhatom, hogy végig folyamatosan fejlődik, ami mostanság eléggé nagy dolog egy MMORPG-ről. Konkrétan engem ez a játék annyira megfogott, hogy szinte elveszi a teljes napomat. Rengeteg content van benne, főleg a felszerelés ügyileg, hogy építeni kell AP-DP -re, aztán alapból 56tól meg AW is lesz. Rengeteg dologra kell figyelni és rengeteg farmolás kell benne. Nem csoda, hogy elveszi szinte a teljes napomat :smiley: Rengeteg embernek tudnám ajánlani a játékot, engem az elején persze, hogy nem fogott meg, de aztán szépen lassan belezavarodtam és nem bírok leállni. Én imádom a játékot és bátran tudom ajánlani bárkinek, aki imád órákat/napokat/hónapokat/éveket eltölteni, hogy meglegyen egy teljesen max. gear-je. (Rengeteg farmolás és quest és fail stack-elés) Bárki is olvassa ezt az üzenetet, akkor annak annyi, hogy nyugodtan játsszon/játszatok a játékkal, ha egyedül érzi magát, akkor nyugodtan lehet írni is és össze is csaphatunk egy partyt :slight_smile:


#9

Ha valaki unatkozik, pár kezdő tanáccsal elláthatna engem :smile:


#10

Ha bármi kérdésed van, akkor nyugodtan :smiley: Én ráérek és ezer örömmel is válaszolok bármire :slight_smile:


#11

Hétvégén kérdezek majd akkor. :smiley: Nincs idő. :sweat_smile: Amúgy én annyi negatívumot hallottam csak hogy pay to win felé hajlik mióta játékbeli cashért lehet eladni valami real pénzes cuccokat. De engem ez még messze nem érint szóval… :smiley:


#12

Sziasztok!

Ki melyik szerveren van? hol tudnánk együtt játszani?


#13

Még semmi sincs megbeszélve. Amúgy én mindig máshol. Főleg az xp-zés miatt, hogy senki se legyen ott.


#14

Na picit játszogattam. Hogy van ez a House / Node system, contribution pontok? Még csak 16-os szintű vagyok, vegyek házat, vagy üzletet? Egyelőre még csak a questek mennek nálam, meg rájöttem hogy venni kell külön gathering toolokat… :smile: Egy kezdőnek mit érdemes csinálnia? Mit mire költsek? Ja és a skillezést nem lehet elrontani? (mint pl. egy Dark soulsba, hogy a játék végére ha rosszul pakolgatod a pontokat, pár bossnál fucked) :smiley:
Meg az NPC conversation panelen se tudok kiigazodni. :smiley: Túl sok az info amit rámzúdít a játék. Tetszik :smile:


#15

Sziasztok én is tolom a játékkal hát mikor hol tolom de Eu szerveren és klánban is vagyok általába egyedül tolom ami nem annyira szorakoztató 56 vagyok Riassya néven megtaláltok :smiley: vagy irjatok itt privátot ha gondolod hogy csapassuk együtt :smiley:


#16

Hát igen, rengeteg dolog. Rengeteg dolog van, amit én se tudok vagy nem értem. De amúgy a házakban bútorokat meg díszítéseket tudsz lerakni, meg “cselédlányokat” meg olyan itemeket (bútorok), amik buffokat adnak 1 órára. (Tudtom szerint). Node system meg össze kötéssel működik, pontosabban ha 1 adott helyre elhúzod azt a csíkot, ami megy a levegőben, akkor ott tudod azt a Node-t fejleszteni (lvl). Ami csak annyit tesz hozzá, hogy jobb a loot. Nem tesz hozzá semmilyen xp-zéshez, csak a loot miatt megéri húzni. Még hosszasan is lehetne a Node systemről beszélni, de az amúgy is hosszú idő lenne, meg annyi már nem is nagyon számít, csak a nagy hardcore playereknek :smile: Mindenkinek az a lényeg, hogy fejlődjön (xp-zés, lvl-ezés) mindegy, hogy profi vagy kezdő, ez a fő lényeg, hogy minél erősebb és jobb legyél. Hogy mit mire költs? Nem nagyon tudom értelmezni ezt a kérdést. Hát felszerelés természetesen, meg potik (Ha kellenek). Pontosabban itt mire gondolsz? Skilleket tudok resetezni lvl 56 előtt. lvl 56tól már nem lehet resetezni a skilleket. Az NPC conversation-t meg én se nagyon értem. Nem is nagyon foglalkozok vele. De amúgy ott annyi a lényeg, hogy minél több Amity ponton van az NPC, annál olcsóbban tudsz nála vásárolni, de ez mindig vissza esik 0-ra. Vagyis szerintem nem is érdemes ezzel foglalkozni. Ha bármi más kérdésed lenne, akkor nyugodtan tedd fel. Állok rendelkezésedre ^^ :3


#17

Annyira ismerős a neved. Mintha már találkoztam volna veled :smiley: Szerintem innen mindenki EU szerveren nyomja xD Amúgy meg én is egyedül tolom és igen, egy idő után cseppet se szórakoztató, ezért is hoztam létre ezt a “panel”-t, hogy akkor innen ahányan vagyunk, találjuk meg egymást és játszunk és szórakozzunk egy jót, szóval ha van kedved, akkor bármikor ráérek és játszhatunk, ha szeretnél ^^


#18

Köhi a segítséget. :kissing_smiling_eyes: A költésnél arra gondoltam hogy vegyek e valamilyen üzletet, vagy házat már. :smiley:


#19

Én alapból fölöslegesnek tartom, semmire se használom a házat, amit vettem Heidelben. Üzlet alatt meg mire gondolsz?


#20

Mikor a kék ház ikonra kattintottam, azon belül voltak még valamilyen lehetőségek amik szintén contribution pontot igényeltek.