Bloodborne vagy Dark Souls 3

Elkezdeném valamelyiket, de nincs tapasztalatom még ezekben a játékokban. Melyikkel boldogulnék “könnyebben”?

Ha nincs tapasztalat akkor mindkettő piszok nehéz…
Nekem a ds3 egy kicsit jobb atmoszférát adott így azt javaslom…

1 kedvelés

Mivel Pisti végig tolta mindet és láttam is mindegyik részét. Mostmár kezd hiányérzetem lenni, ezért így pótolnám. :slight_smile:

Mind kötelező!
Minél újabb annál könnyebb és ha 1-et végig tudsz vinni akkor már rá fogsz hamar érezni a többire is. Vidd végig kiadási sorrendbe szerintem.
Mind kötelező! :smiley:

DaS3 elég jó kezdés, én anno DaS1el indítottam de nem nagyon jött be, a 3 viszont gyorsan beszippantott és nincs annyi sz*patás az elején.
Azóta már újrakezdtem az elsõ részt is, vége fele járok lassan.

Így eldőlt DS3 lesz kezdetnek. Valami javaslat hozzá? Nem érzem magam elég tökösnek hogy pucéran szaladgáljak mint a mester. Valami könnyebb páncélos felszerelésre gondoltam és a pajzs az ugye b*zis. Mire figyeljek ha ezt szeretném elérni?

Pucérság az könnyű mert gyors vagy. A pajzs buzis! :smiley: Na jó a lényeg, hogy kard-pajzzsal egyszerűbb.

Nem akarlak elbizonytalanítani, de én játszottam a ds3-al 5 órát és csak 4 camp fire-ig jutottam…de ez mondjuk azért van mert sz*r vagyok, csak én is akartam egy souls game-el játszani.

Esetleg egy harmadik opció.

Én a mercenery-t ajánlanám az uchigatana-val, majd a washing pole-lal. Nagy szívás, de ha így végig tolod kimehetsz az utcára és ordíthatod, hogy térdre faszszopók. Már csak 4 boss van hátra az alap játékból, szerintem utána jönnek a dlc-k. Sok sikert!

ha rám hallgatsz várd ki a májust, jön a ds 1 remaster, az tökéletesen bevisz a dark souls univerzumba! :slight_smile: Engem meg nyugodtan megkövezhettek, de a DS2 nagyon nem jött be.