Bluetooth gamer headset

Bluetoothos gamer headsetet szeretnék vásárolni de nem sok tapasztalatom van ilyen téren és a Google sok félét fél dob nem tudom melyik lenne a jó választás. Esetleg valami tipp?Ha lehet 100k Ft alatt.

Talán jelenleg ez az ultimate best wireless gamer headset :slight_smile:

Igaz, alig megy a keret alá, ha van lehetőség külföldi vásárlásra érdemes körülnézni, mert láttam már 200 EUR körül is. Ami ezen kívül hirtelen eszembe jut még az az Astro A50, de hasonló árban mozog mint a Siberia 800 és annál szerintem (amiket olvastam…) jobb.

Szerk.: épp akciós a steelseries oldalán, de nem néztem, hogy erre mennyi vagy milyen szállítási költség vagy vám jön. Vám nem hiszem, hogy lenne, ha EU-s, és a szállítási költség se kellene annyi legyen, hogy jobban megérje 100k-ért itthoni boltban venni.
https://steelseries.com/gaming-headsets/siberia-800

Okés köszi,meg lesem majd bővebben de igy elsőre nem tűnik rossznak.

Szia!

Nekem Razer Man’ O War van, én nagyon elégedett vagyok vele, nagyon kényelmes, RGB világítás, és a hangjával is elégedett vagyok, olcsóbb mint a Siberia, persze lehet a Siberianak jobb a hangzása nem tudom nem hallottam még.

A vételi erősségről annyit hogy a lakás egyik végében van a gép és a másik végében még mindig simán van jel, a bejárati ajtón kilépve kezd el akadozni. :slight_smile:

Közben rájöttem, ezek közül egyik se Bluetooth-os, hanem Wifi-sek!

Ha mindenképp bluetooth-os kell, akkor a Siberia 840-ben van BT is.