TheVR Fórum

Bluetooth hangszóró kibeszélő

Arra gondoltam a hetekben, hogy vásárolok egy minőségibb hordozható hangszórót zenehallgatásra, filmnézésre és akár közösségi összejövetelekre. 35e forint környékén van az a tőke, amelyet rászánnék. A hangszóró, amelyet kinéztem egy JBL flip 5` hangszóró. A kérésem a következő lenne, hogy aki esetleg tudna róla tapasztalatot, véleményt az írja meg a pozitívumát, negatívumát. Aki esetleg tudna versenytársat, nyugodtan megírhatja tapasztalataival együtt
További jó fórum pörgetést :slight_smile:

Szia, üdv a TheVR fórumban! :slight_smile:

Árban talán csak a Sony XB33 lehet a vetélytársa, de hangzásban jobbnak tűnik a JBL:

Sajnos saját tapasztalatom nincs.

A JBL Flippel nincs tapasztalatom, viszont magával a JBL-el van. Nekem egy JBL Charge 3, meg egy JBL Xtreme 2 van. A Charge 2017-ben lett vásárolva. Azon kevés általam vásárolt termékek egyike, amit sosem bántam meg :D. Tavaly adta be a kulcsot az akkuja, akkor kaptam ajéndékba az Xtreme 2-t, ami tényleg jobban szól (külön hangszóró van benne magasnak és mélynek, 2x2 összesen), viszont mocsok drága, és nagy is. Magamtól sosem vettem volna meg.
A Charge 3-al annyira meg vagyok elégedve, hogy kicseréltem az akkuját, és azóta is vígan zenél. Most is azt használom a legtöbbet. Remélem segít.

1 Like

Hali!

Nekem egy LG Xboom van. Hangzásra jobbnak tűnik a charge 4-nél, usb c (külön köszönet, hogy végre kaptam egy usb a -› c kábelt, amivel az ipademet is tölti a samsung powebankom :smiley: ), por és csepp álló, más nem is kell. Eldobhatósnak tökéletes. Podcas-film-zene hangjai nekem mind megfelelőek voltak.

Jbl flip3-at használok a kertben, itt ott ahol csak ugy hatterbe kell valaminek menni.
Tokeletes.
Gondolom a flip5 jobban szol, vizallobb, stb.
En anno 30e-ert vettem, nem bántam meg.

1 Like

Hali

Feleségem óvodába dolgozik és szeretnének venni egy kültéri egyszerű hordozható hangfalat amit kisebb rendezvényeken használnának az udvaron vagy tornateremben.
A JBL PartyBox 310-et nézték ki maguknak de mivel se én se ők nem értenek annyira hozzá gondoltam felteszem a kérdést nektek, szerintetek ez megfelelő lenne-e nekik és hogy ha igen akkor lehet e bluetooth mikrofont (2 db-ot) rá csatlakoztatni miközben bluetooth-on keresztül menne a zene?

Válaszotokat előre is köszönöm.

Szia!

Ahogy nézegetem a manual-t, mikrofonból csak vezetékest tud kezelni, kettőt.
(ha a meglévő mikrofonokhoz járt akkus 6.3-as/3.5-ös jack-es vevő, akkor okés minden)
Egyet talán tud kezelni. Részletesen sajnos sehol sem látok infót róla.
Meg kéne kérdezni valamelyik forgalmazót.