Bootloop vagy valami hasonló

Sziasztok! Épp haverokkal játszottunk és egy 20 perces szünetet tartottunk mikor én arra értem vissza, hogy a gépemben folyamatosan felpörögnek a ventik majd leállnak majd újra felpörögnek és így tovább míg le nem kapcsolom a tápot. A monitorokra semmi jelet nem ad ki a gép. Próbáltam ramokat kivenni meg cserélgetni, csak az ssd-t hagyni egyedül. Egyik sem használt továbbra is ezt produkálta. Én így elsőre a tápra gyanalodnék, de akkor miért nem játék alatt terhelés alatt mondta be az unalmast miért akkor amikor csak a discord futott meg 1db chorme tab. Ha valaki találkozott már hasonló problémával akkor szívesen várom az ötleteket.
Köszönöm!

Gépem
Asrock b85m pro4
Intel i5 4440
8Gb 1333MHz ram (4x2Gb)
Sapphire nitro RX 570 4Gb
Kingston 120Gb ssd
Chieftec iarena 500w gpc-500s

Mindenképp cserés az a táp, eleve pocsék minőség, és valószínűleg az a ludas. Ha mégsem, akkor is lesz egy megbízhatóbb tápod (remélve hogy minőségit veszel), és legalább 1 dolog kizárható.

Szerintem is az lehet,ha csak egy 500w-os arany minösitésü tápot vesz már az is jobb.

@BrianD Érdemes bele pénzt tenned,táp is az a katergoria amin nem szabad hogy sporoljon az ember,de már sokszor leírtuk és még lehet le is írjuk párszor.

Köszönöm a segítséget! Remélem az lesz és reménykedem nem vitt magával semmit és ezt a kört még olcsón megúszom. Szakdoga írás közepén viszonylag fontos lenne a gép szóval holnap mindenképp csere.

Mivel relatíve régi alaplap én azt mondanám szerezz be egy CR2032-es gomb elemet is. :slight_smile:

1 Like

Köszönöm még egyszer a válaszokat! Megjött az új táp egy pure power 11 500w személyében. Beszerelés után pöcre indult és egy 20 perces stressz teszt alatt sem volt semmi probléma. Remélem ez így is marad.

1 Like