Brawl Stars


#1

Sziasztok ismeri valaki vagy játszik közületek a Brawl Stars nevű mobiljátékkal? Egyenlőre csak iOS-re elérhető de nagyon jó szerintem :slight_smile: a Supercell fejlesztői csinálták:smiley:


#2

Szia! Nekem nem érhető el App Store-ban valamiért. Valami tipp?


#3

Egyenlőre csak pár országban elérhető USA Canada ilyenek


#4

Hali igen a játék még csak kanadában érhető el mivel béta :slight_smile:,de ha gondolod gyorsan létrehozol egy kanadai accot és meg is van :smiley:


#5

Már megvan,de így sem jó. Elég sokat szenvedtem vele. Ink. megvárom az EU-s támogatottságot. :grinning:


#6

Ha gondolod segítek mondd meg nyugodtan hogy hol akadtál el :smiley:


#7

Nem találja az alkalmazást. XDD A kanadai acc megvan ,de sokra nem mentem vele​:joy::joy::grinning:


#8

Valószínűleg nem irányít át automatikusan a kanadai áruházba, hanem manuálisan kellesz megtenned !


#9

Már próbáltam :sob::sob: Rá is kerestem a gondra,de nem jó.


#10

Nektek hogy tetszik ez az új update? Szerintem nagyon elrontotta az egész játékot ez a landscape mód és az automata lövés is valami kegyetlenül hülyeség ! Mi a véleményetek?


#11

Komolyan nem értem, miért utálja mindenki?? Az egész reddit hőzöng… Szerintem nagyon király lett, sokkal jobb mint a tapicskolós megoldás, ahol kitakarja az ember az egész képernyőt az ujjával. Én imádom!


#12

Hát azért pár bowlert konkrétan használhatatlanná tett. Pl: dynamike; barley; Piper.


#13

Dynamike-al imádok játszani, egyáltalán nem játszhatatlan, Barley szintén. A távolsági Brawlerekkel nehezebb, Piper, Borck, stb, de komolyan, Te sem gondolod komolyan hogy a SuperCell nem tesz majd semmit ugye? :smiley:


#14

Hát mostmár állítólag a következő frissítéssel a globális megjelenés jön ,kíváncsi vagyok mit változtatnak!


#15

Na tessék, ma jött Balance Change! :slight_smile: A következő frissítésre meg valóban ideje lenne már kiadni a játékot, bár erről semmi hivatalos információ… :frowning:


#16

Brockot nagyon felboostolták :smiley:


#17

Ez ellen a csoportokba verődés ellen igazán lehetne valamit kezdeni a showdown módon, mert nagyon idegesítő, hogy egyedül vagyok 6 ellen !


#18

Ha van kedvetek gyertek a Brawler Századba!:slight_smile:


#19

Sziasztok, most láttam hogy jött valami új update. De nem engedi frissíteni. Androidos telóm van. Ezt a frissítést is csak kanadai accounttal fogja látni a Google Play?
Van tippetek?


#20

Játszotok még? Droidon Beatmode néven futok, 800 pont körül, aktív klánt keresek akikkel akár discordon beszélve lehet játszani… :slight_smile: