TheVR Fórum

BT fejhallgató TV-hez

Sziasztok,

Egy over ear Bluetooth fejhallgatót szeretnék vásárolni, melyet tudok használni TV-hez, illetve minden BT-s eszközzel (laptop, telefon…). Mivel TV-hez is használnám, ezért célszerű lenne, hogy minél alacsonyabb legyen a késleltetés. A TV 5.0-ás BT-vel rendelkezik (LG55NANO903). Fontos szempont lenne a kényelem és persze a hangminőség a legfontosabb.
Kérlek segtsetek megtalálni a legmegfelelőbbet.
Köszi szépen előre is!

Szia! Sajnos maga a tény, hogy BT-s, már el is búcsúzhatsz a hangminőségtől. Sok eszközt teszteltem, de valahogy mindig a vezetékes füleseknél kötöttem ki. De ez csak az Én véleményem.

1 Like

@Zsolti86 -nak teljesen igaza van, “olyan minőséget” soha nem fogsz hallani, mint egy vezetékes esetében. Egy ilyen talán már ér valamit, ha BT-s kell mindenképpen:

Köszi szépen a válaszokat, igen sajnos azzal tisztában vagyok, hogy egy vezetéknélkülinek soha nem lesz olyan hangzása mint egy vezetékesnek, viszont kész vagyok kompromisszumot kötni a mobilitás érdekében. (hogy ne kelljen 5m vezetéket keresztül húzni a szobán)
Esetleg tapasztalat más Bluetooth-os fejhallgatókról? (Momentum 3, Beoplay HX, stb.)

Én nemrég vettem egy ilyet, használtan, garisan sikerült 35k-ért kifognom. Egyelőre teljesen elégedett vagyok vele. Samsung TV-vel biztosan működik.

2 Likes