Bt fülhallgató segítség kérés

Sziasztok!

Egy kis segítséget kérnék bt fülhallgató választása kapcsán.

3 márka van amit úgy ahogy kinéztem, viszont mindegyiknek megvannak a hátulütői, és előnyei.

1.: sony wf-1000x3

  • nos, ez a termék a legolcsóbb a három közül (még a 80k-s árával is), van benne aktív zajszűrés, bár mivel budapesten lakom ezért valszeg nem használnám, mert elöbb ütnek el, minthogy hasznát lássam xd. a hangzása sem rossz elmondottak alapján, de a másik kettőhöz képest ez szól a legrosszabbul tesztek alapján. A fejrázásnál könnyen kiesett az emberek füléből, persze valszeg nem epilepsziás rohamot színlelve fogok járkálni, de ha egyszer is kiesik valami miatt a fülemből, akkor valószínűleg ott kapok szívrohamot. Ami még hátrány, hogy nem lehet hangerőt növelni vagy csökkenteni.

2.: sennheiser momentum true wireless

  • Erről nem is írok sokat, hiszen teszt is volt róla a csatornán. A trió közül erre hajlok a legjobban, kb minden megvan benne ami kellene. A vezetéknélküli töltésen kívül, bár ez egy élhető kompromisszum. Kb semmi delay nincs ha videót néz az ember, ez is egy hatalmas plusz pont.

3.: Bang & Olufsen Beoplay E8 2.0

  • Hát, ezt venném meg a legkevésbé, legalábbis a látottak alapján, de a fiúk csak jót mondtak róla, szóval ha van valakinek személyes tapasztalata ezzel kapcsolatban szívesen elolvasom. A hangzása az baszó, minden tesztben elmondták, hogy egyik legjobb. Viszont ez is könnyebben kiesik a füledből, mint pl a Sony, a videóknál pedig van egy kis delay (ami nem nagy, de 110k-ért én nem akarok ekkora kompromisszumot kötni). Persze ez csak kettő negatívum, de ha a sennheiser olcsóbban többet tud (mert a vezetéknélküli töltés nem fontos egyáltalán), akkor megint csak a sennheiser lesz a választottam.

És persze ha van esetleg olyan füles, amit tudnátok ajánlani (azért nem a csillagos ég a határ, 100-120k-nál többet én sem akarok kiadni egy fülesre xd), akkor szívesen meghallgatom, de pls érveljetek, vagy legalább egy review-t küldjetek róla, :smiley: köszi.

Egy kis info még, hogy milyen típusú zenéket szoktam hallgatni (mivel ofc nem mind1, hogy milyen típusnál szól jobban a füles): leginkább alternatív rock/rock. A remixeket meg az ilyen dubstepes dolgokat nem bírom, szóval a basszus annyira nem fontoss nekem, de persze ha tudja az sem baj.

1 Like

Ezekről a kis cuccokról nem tudok sokat, de szerintem nem kell aggódnod hogy elvennék az utcán. Feltéve ha nem jársz olyan helyeken. X, XVIII, XIX-ben szoktam mászkálni egy Bose QC 35 II-vel.
Sosem volt probléma.

A fenti háromból meg ha így látatlanban kellene választanom akkor a Sennheiser. Pusztán mivel elég sok terméküket ismerem és megbizhatónak és jóminőségűnek tartom.

1 Like

Köszi, igazából én is azon a véleményen vagyok, hogy a sennheiser rossz nem lehet xd. A lopástól meg nem félek, csak a kieséstől, mert lennék olyan szerencsés, hogy beleesne egy csatornába xd, vagy nem találnám utána. ami a sennheisernél annyiban rossz, hogy nincs “find my buds” funkciója asszem, legalábbis a tesztekben ezt mondták.

Igen. Nekem is ez volt az egyik ok hogy inkább fejhallgatót vettem. Azt nehezebb el-/otthagyni valahol. Meg látszik hogy a fejeden van, így az aktív zajszűrés miatt kevesebben kezdenek el beszélni hozzám amikor látják rajtam. Ráadásul én pl fizikai gombokat szeretem és a aksi üzemidőt is jobban preferálom.

Ez hogy kiesik a fülből, ez nagyon fül/fülhallgató függő. Más-más fülekbe más stimmel bele, ezért lehet hogy neked pont a sennheiser fog kiesni. Nem lebeszélni akarlak, nekem is sennheiser fülesem (egy vezetékes fajta) van és szeretem, és az én fülembe is beleillik az, de vezetéknélküli fülesből egy noname kínait használok, ami jobban illik a fülembe mint a sennheiser :smiley: 6 ezer forint volt a kínai, a hangzása egész tűrhető, és nem késik a hang egyáltalán videóknál. Még mindig nehéz elhinni hogy 100 ezres kategóriában késik a hang, de én is hallottam ezt tesztekben, viszont tudtommal a 2.0-ban a beo esetében ezt igyekeztek javítani. De nyilván ha te is leírtad hogy nem is fontos vezetéknélküli töltés (amit a mai napig nem értek miért jó) akkor inkább maradj a sennheisernél :slight_smile:

Mondjuk én pont azért nem veszek fejhallgatót mert azt már félteném olyan módon, hogy ellopják. Xd nem is azért mert durva környéken laknék(mert nem, bár vannak olyan helyei a kerületnek ahol nem akarsz este mászkálni, bár ez majdnem minden kerületre igaz), hanem mert csak egyszer kell bekövetkezzen a baj, és ha teszem azt 1 év után fucked, akkor nemhiszem h nagyon vennék még1szer, ennyiért pedig nem kísérleteznék xd.

Köszi, és persze megeshet, hogy pont a sennheiser lesz rossz, de mivel az sosem esett ki az emberek füléből, ezért bizakodó vagyok xd. Legfeljebb veszek valamilyen speckó “dugaszt”, mint Magyarósi Csaba. Mellesleg ő is mondta h a beo késik, és a sima pedig még forgalmasabb helyeken akadozik is (egyebként az volt a választottam, de 70k-ért nem fogok kísérletezni, és inkább kiadok +30k-t egy minden viszonylatban jobb fülesre, ami szerintem 3 évet simán kifog bírni.)

1 Like

Engem a kínai füles érdekelne. Valami olcsót keresek.
Cél: szóljon két füle és bírjon egyhuzamban 1-2 órát. :smiley:

Szia. Nem tudom mennyit szánnál rá de ha kínai ajánlani tudom a Xiaomi márkát fülhallgatóban.

3 Likes

Köszi a segítséget, meg is rendeltem az elsőt. Már ki is próbáltam edzéshez. Egyelőre nagyon elégedett vagyok vele :slight_smile:

1 Like

Örülök hogy segíthettem. Használd egészséggel!

This topic was automatically closed 8 hours after the last reply. New replies are no longer allowed.