Budapest PlayIT?

Sziasztok!
Csak úgy kiváncsiságból, ki jön a BP-i PlayIT-re? :grin: :grin: :grin: :grin:

1 Like

Én ott leszek :smiley: Van pár hardware, amit jobban meg szeretnék nézni :smiley:

1 Like

Remélem én is el jutok majd mindenhova (bár ez sose sikerült :joy:)
Amúgy aki collectors/deluxe jegyet szerez/szerzett be az kapott Ajándék Jegy -et az esti show-ra is :smiley: De nagy szerencsém volt hogy megjött a cash :joy:

PlayIT + PlayIT+ ! :smiley:

2 Likes

Megyek! Ki jön még? ^^

1 Like

Bízom benne, egy pacsira legalább összefutunk :smiley:

1 Like

Minél többen kéne összefutni. ^^

Hahó emberek! :smiley: Nem hiszem el, hogy csak ennyien megyünk PlayIt-re! :smiley: Komolyan mondom, ezen a fórumon mindenki csak otthon ül, senki nem mozdul ki, senki nem jár talikra, programokra? :slight_smile: Mert nem nagyon jelentkeztek semmilyen tali ötletemre. ^^ (tisztelet a kivételnek és azoknak akik TÉNYLEG nem tudnak eljönni)
Aki jön az írjon, fussunk össze, szeretnék minél többetekkel találkozni. :slight_smile: Ha nem esik az eső cicalány leszek, de nem szeretném ha elázna a bundám, úgyhogy drukkoljatok a napsütésnek! :smiley: Nyugodtan oda lehet jönni hozzám, nem harapok, nem karmolok! :smiley:

4 Likes

up

up

Jó én akkor csatlakozok! Legyen valami, úgy is ki kell próbálni valami VR eszközt már. Attól tartok az eső esni fog… Bár úgy is zárt tér lesz.

Nem biztos még, de délután lehet, hogy kinézek.

Remek volt, nagyon jól éreztem magam, sikerült Zsozéval és Nyuszival találkozni, összebarátkozni, megnéztem a trónok harca előadást. Igazán lehetett volna több jelentkező, de @wedleslie nagyon köszönöm, hogy legalább veled összefuthattam! :smiley: Még több ilyen aktívkodós ember kéne ha már “közösség” vagyunk. ^^
egy szó mint száz: sikeres volt a tegnapi nap! Bár PlayItre többet nem megyek az új rendszer miatt…

3 Likes

Cicafül :slight_smile:
Nekem most kimaradt ez a móka, végére épphogy oda értem volna :frowning: Milyen új rendszer van/lesz?

Hát kérlek szépen…
A legújabb az, hogy nem TE állsz sorban, hanem a mobilod, vagyis regisztrálni kell a telefonodat egy programban (vagy smst küldeni) és értesítenek róla, ha te kerülsz sorra. A problémák a következők:

 • nem lehet fizikálisan sorban állni! Ha nem tudtál erről a rendszerről (márpedig én sem tudtam) akkor hiába örülsz neki, hogy te állsz az elsőnek a sorban mögötted kb 40 emberrel, bizony odajön a biztonsági őr és megmondja h na húzzál onnan mert jönnek az első aláírók. Mi van? Szóval a rendezvény elején ki kell deríteni, hogy a kedvencednek mi a kódja, regisztrálni kell rá és ha smst kapsz oda kell rohanni.
 • 4 perced van, hogy odaérj, addig tartják fenn a helyedet. Én voltam a 39. és mikor megkaptam az smst szerencsém volt, hogy nem egy másik épületben vagyok a tömeg közepén, különben nem értem volna oda.
 • aki a 40. mondjuk az addig szenved és vár 4 percig amíg vagy odaérsz vagy nem, és áll a sor.
 • ha letelt az időd újra kell regisztrálni, de mivel kb ezren lesznek már előtted esélytelen, hogy időben bekerülj.
 • ha nincs okostelefonod (vagy lemerült!!!) akkor szopóka van mert nem tudod használni az alkalmazást, következésképpen sorba sem tudsz állni. :slight_smile:
 • többen jártak úgy, hogy több helyre is szerettek volna sorban állni az alkalmazással, de ha egy második sorba is beregisztrált az illető, az előző foglalása egy másik youtuber sorában törlődött! Így mi értelme van???

Plusz negatívum: nem lehet fotózkodni! Mindenhol kinn volt a nagy tábla, hogy nem lehet a hírességekkel szelfizni. Hogy miért? Gyorsabban haladjon a sor. :confused: Az egész olyan volt mint egy futószalag. Odarakod a papírt, aláfírkant és már tol arrébb a biztiőr. Még be sem tudsz mutatkozni rendesen nem hogy pár szót beszélgetni! Az egész személytelen lett és gépies. Szerintem.

Persze én leleményes vagyok és megkerestem Nyuszit, összebarátkoztunk és elintéztük a képeket is. :slight_smile: De nem mindenki volt szerencsés. :frowning: Még a kis ajándékcsomagomat amit Zsozénak készítettem össze sem hagyhattam mellette az asztalon, azzal együtt tolt arrébb a biztiőr, azt is Nyuszinak tudtam csak odaadni.

2 Likes

Ahha jó mondjuk ez a része engem nem érint, nem vagyok egy rajongó típus :smiley:

1 Like

Ezt a módszert azért találták ki hogy ne legyen az hogy az egész napot ott állod le és nem tudsz bejutni.
A rendszer úgy van kialakítva hogy kb. megadja amúgy hogy mikorra leszel te a soros de 4-5p-el előtte jelez hogy na te fogsz jönni.
A “fényképezni tilos” rész az azért lett felhozva mert akik ott vannak youtuberek azoknak nagy része máshol is fel lép és minden időrend szerint van felállítva. Régebben ezért volt olyan is hogy fél órás csúszások voltak (lsd: Pistinél meg Janinál) mert a rajongók elárasztották ilyen kép ilyen aláírás stb. stb. és elkéstek arról a programról amin nekik kötelességük ott lenni mert azért hívták meg őket.

És mivel ezzel a rendszerrel lehet megoldani ezekez igy ezt kellet bevezetni.
“A mostani PlayIT-ek olyanok lesznek mint azelőtt mikor még nem a videósok voltak a fő szempontok”

(De megértem hogy ezt negativumként élted meg de sajnos egyszerre mindent nem lehet, és ezt csak információként írtam nem kötekedésként)

u.i: A következő Xbox One PlayIT Show Budapest már 2 napos lesz igy több esély lesz mindenre! :smile:

2 Likes

Hát figyi. Biztos jót akartak ezzel de:

 • 1 Zsozéatya és Radics Peti egy helyen dedikált, és mivel Radics Peti még fél órával a dedikálás kezdete után sem jelent meg, addig álltunk és vártunk! Nem kezdődött el időben, mert ugye 1 sor volt, oda csak időben lehetett beállni, így buktuk az időzítést… Közben kezdődött nekem egy másik program, amiről majdnem lekéstem emiatt a fél órás csúszással, pedig én nem akartam a Petihez beállni csak Zsozéhoz…
 • 4-5 perc az gyakran (ha ilyen csúszás van) nem elég arra hogy odaérj és a mögötted állók is elégedettek maradjanak.
 • Ha úgy lett volna megoldva, hogy minden youtuberhez egyesével kell beállni nem lett volna csúszás! Hiába mondtuk, hogy hadd menjünk mert nekünk csak Zsozé kell és ő ott állt szegény, pislogott, hogy nem tud mit tenni, addig nem engedték be mellé a rajongókat (fél óra!!!) amíg meg nem jött a Radics Peti. Ilyenkor mi van? Nagyobb volt a káosz mint a rendszer nélkül…
  Egy szó mint száz, azt kell csinálni amit nekem is sikerült, nem sorbaállni, nem idegeskedni hanem elkapni a youtubert a dedikáló zónán kívül. Máshogy nincs esélyed fotóra, meg szót is váltani vele kapkodás nélkül…
  Sztem ehhez nem kell elmennem PlayItre. Én csalódtam most de ez csak az én véleményem. :slight_smile:
1 Like

Mivel nem én irányítottam a Linstry működését így nem tudom miért voltak akkor késések de a módszerrel kevesebb késés volt a műsorokról mint anélkül.
Mivel ez is új dolog még ezért 100%-osan nem működhet de dolgoznak rajta hogy az legyen.
De én nem bíztatok arra senkit hogy a zónán kívül kapja el azt akivel akar bármit is mert ez miatt is voltak a nagy késések és ha ezeket nem tudják megszüntetni akkor lehet visszaállnak a régi rendszerhez amikor a videósok csak egy kis helyet kaptak a sarokban és voltak 2-3-an…

Konkrétan a PlayIT nem csak a youtuberekről szól ahogy ez látszik (mert sajnos a közönség irányitott eddig) mert a kezdetekkor még youtuber se volt kint csak ha ő vett jegyet és elment a saját szórakozásához.

De hogy ne érezd egyoldalúnak a dolgot pl. én se tudtam siriussal egész nap beszélni de maradtam a Plus-on és ott egy teljes órát tudtam vele beszélni úgy hogy nem zavartam meg semmit. És ahogy láttam a youtuberek nagyobb része ott is maradt este.

Te amúgy szervező vagy? :slight_smile: Mert nagyon promotálás szagú amiket mondasz. ^^ No offense…