Bűvészet

Sziasztok! :slight_smile:

Kerestem, de sajnos még nem találtam itt a fórumon bűvészkedéssel kapcsolatos témát.
Mivel számomra egy nagyon érdekelt téma, ebből kifolyólag gondoltam nyitok egy topikot és remélem akadnak köztünk olyanok akik szintén preferálják ezt a tematikát. Biztos vagyok abban, hogy van az a réteg itt is akik nem szimpatizálnak a bűvészkedéssel és ezzel az egész kultúrával.

Nekem személy szerint gyerek korom óta nagy kedvenceim a bűvészek. Mindig is szerettem nézni ahogy “varázsolnak”. Persze mialatt nőttem, szép lassan kezdtem belátni, hogy ez valójában mi is… De tudatosan sosem hoztam annyira felszínre ezt, hogy amikor bűvesz trükköt látok akkor tudjam élvezni és ne a megoldást keressem az előadásban.

Mint ebben is vannak kedvenc bűvészeim mind magyar mint külföldi porondon is. Természetesen a magyarok közül el nem maradhat Hajnóczy Soma. A másik kedvenc bűvészem Kelle Botond. Ő volt szerintem akinek az első videóit láttam és felkeltette a figyelmemet erre az egészre. Külföldiek közül sok bűvész van akinek a munkályát nagyon tisztelem, de van egy akit kiemelnék mind közül. Ő Eric Chien. Nagyon sok videóját láttam és nagyon elképesztő ahogy csinálja.

Én leginkább a kártya trükköben próbálok leginkább érvényesülni, mivel ez az a szint ahol leginkább meglehet tanulni sok mindent minden eszköz nélkül. Gyors egyszerü kártya trükkel bárkit meg lehet lepni. :slight_smile:

Kíváncsi lennék, hogy közületek ki az aki valamilyen szinten, akár legyen az hobbi vagy kicsit komolyabban szinten, de csinálja,foglalkozik vele, esetleg csak érdekli is valamennyire. Hogy mi volt a legjobb trükk amit láttatok és ezzel kapcsolatos tapasztalataitok.