TheVR Fórum

Call of Duty 2

Szerintetek lehet még esély arra, hogy ujra beinduljon a multija ? (Tudom régijáték de én és sokank mások ezen nőttek fel ) Én nagyon szerettem a skinhead klán zombie szerverét az volt a beszt ! :slight_smile: :slight_smile:

5 Likes

Néha haverokkal összeülünk és toljuk, az olyan jó, hogy nem vesszük észre mikor ránk virrad! Viszont neten nagyon nehéz olyan szervert találni ahol nem csal mindenki :frowning:

2 Likes

Beindulni szerintem már nem fog, de meghalni sem fog sosem, pár ember mindig marad, főleg akik több ezer órát öltek bele velem együtt. Évente 1 szer csak érdemes visszatérni hozzá pár war ereéig :smiley:

1 Like

Tudom ajanlani a Cod Waw ot is :slight_smile: nagyon jó zombie t le lehet nyomni lanba 1-2 sör mellett !! :slight_smile:

2 Likes

Hatalmas játék :wink: ! néha néha elő kaparjuk a spanokkal :smiley:

3 Likes

Igen! Na a Word at War Zombie módja viszont visz mindent! :smiley:

1 Like

A mostani Cod ok már semmire nemjók… elkeseredett próbálkozások már csak. Kiváncsi leszek mikor jelenik meg egy olyan aminek ismét nagy lesz a népszerűsége …

3 Likes

Egyik legjobb cod, arra nem látok esélyt hogy újra beindul, de azért elő-elő venném még ha nem lenne teli csalókkal néhány pub szerver.

1 Like

Beindulni már valószínűleg nem fog. De egy pár éven belül már feledésbe fog menni. Szomorú de igaz. :frowning:

1 Like

Persze ez sajnos igyvan…

Én személy szerint 4k+ órát öltem a játékba és mai napig feljárok Pubolni ugyan így Cod4-re is. Az alábbi Linken: http://www.gametracker.com/search/cod2/HU/? tudsz szervereket keresni mindkét játékhoz, és sok másikhoz is.

2 Likes

Hide and seek szerók jók voltak, próbáltam elkérni régi üzemeltetőktől ezeket a modokat de sajnos sehol se jártam sikerrel. Ha valaki tud esetleg infót erről a modról az írhat bátran :slight_smile:

Best game ever :smiley: Rengeteg clanbase és nightcup meccset letoltunk, azt hittük prok vagyunk aztán 16-4-re vertek első mapon :smiley: . Utána szerverbérlés, taktikolás, nade training stb. Imádtam… Csak sajnos szinte semmi nem maradt belőle, leszámítva a cheatereket.
Cybergameren elég sokan játszanak még a Cod2-vel, csak már nincs kivel tolni.

Nagyon sok Multiplayer játékkal játszottam már, de olyan szórakozást nem kaptam semmilyen más játéktól , mint a COD 2-től. Szerintem a valaha volt legjobb MULTI a COD világában és a mai multiplayeres játékokkal is simán versenyre kel.

Én mai napig elő-elő veszem a COD2-t meg a COD4-t, számomra utána nem voltak élvezhetőek. Jövőbeli fegyverek, súlytalanság, falonmászás meg ilyenek :confused:
Ez a 2 COD szerintem sosem fog kihalni, mindig lesznek emberek akik játszanak, ha mások nem akkor az oroszok :slight_smile:

1 Like

Én is a mai napig nyomom a multit! Ez a kedvenc CoD-om. És ha bár beindulni már nem nagyon fog, de szerintem még egy ideig biztos lesznek szerverek, hiszen a CoD2-nek vannak a legjobb map-jai Multiplayerben.(szerintem)

Ha lenne igény rá lehetne indítani egy 14-16 slotos szervert moddal/mod nélkül ahol tudnának játszani azok akik vissza szeretnének térni ehhez a játékhoz! :slight_smile: Szerver bérlése nem drága, slotonként 100ft szóval aki benne lenne jelezze nyugodtan és megbeszéljük a továbbiakat! :smiley:

Sziasztok!
Itt nyugodtan játszhattok, ez a saját szerverem: 37.221.209.129:28964
ui.: ha valaki profi a témában, akkor pár tanáccsal is elláthat a szerver beállításaival kapcsolatban. :wink:

Régen, még a játék fénykorában volt 4-5 szerverünk is. Mindenesetre újra beindulni már nemigen fog.
Mondjuk néha szívesen modolnék, maradt még pár ötletem, csak hát nincsen kinek… :frowning:

Nekem is hiányzik a skinhead! Ha egyszer valaha beindul azonnal ott lenék!

1 Like