Call of Duty: Mobile

Sziasztok!

Játszik még vele valaki? Én tegnap kezdtem vele játszani , eddig tetszetős. :slight_smile:
https://www.callofduty.com/mobile

2 Likes

Szia, igen én megjelénés óta tolom, majdnem 40es szintű vagyok :slight_smile: Leginkább nekem a sima Multi tetszik, de a Battle Royale se rossz. Meg ugye halloweenkor elvileg jön a zombi mód amire nagyon kíváncsi leszek, hogy sikerül-e visszahoznia a régi CoD-ok élményét :slight_smile:

2 Likes

Szia! Én is tolom és nagyon bejött. Igaz, emulátorral játszom, de szerencsére ahogy láttam, külön vannak kezelve. Stabil fps-esek, nagyon jó ping (nekem VPN-nel 50-60 ms) és élvezhető game, ahol a vásárlás nem befolyásolja a játékot, hanem leginkább a skill :smiley:

Nekem még most nyílt meg a BR :smiley: 7es vagyok munka mellett nem sok időm van :frowning:

Ezt csak vpn-el lehet tolni emulátorral?

Tencent hivatalos emulátora nem jó hozzá?

Én meg egyetemista vagyok, szóval előadásokon van időm szórakozni a Coddal :smiley: De így is van ismerősőm aki dupla annyi szintű mint én, valami 80 körül van :smiley:

1 Like

OFF:
Ha nem speces előadás akkor sima :smiley: de én is még egyetemista vagyok. :smiley:
OFF vége.
BR-be az első pár meccs AI ellen megy?

1 Like

Hát szinte mindig van AI, legalább is alsóbb rangokon fixen. Aztán ahogy haladsz feljebb egyre kevesebb. De attól függ mikor játszol, pl. reggel 6-kor mikor a fél EU alszik, vagy megy dolgozni, nyílván több botot kapsz. De nem vészes szerintem. BR-ben a legnagyobb gond az ocsmány grafika, és a járművek szar vezetési élménye. Előbbit megtudom érteni, mivel nagyobb a map mint egy multi pálya, tehát nagyobb erőforrást is igényel, ergo kénytelenek voltak lejjebb tekerni a grafikát ha nem akarják hogy csak prémiumok telókon fusson. A jármű vezetést meg remélem javítják…

1 Like

Ooo ezt nem is tudtam :smiley: hogy az adott idő pillanat szerint illetve a játékos szám alapján rak még be botot

A VPN felesleges, Gameloop-on kívül pedig mással nem nagyon indul el.

Azzal próbálkozom. Az alábbi miatt gondoltam hogy szükséges a vpn

Ha nem otthoni nettel vagy hanem mondjuk koliban vagy olyan helyen, ahol alapból nem tudsz online játszani, akkor kell a vpn. Nekem stabil 50-60 ms pingem van vele :slight_smile:

Időközben megoldódott, csak alapból valami ázsiai klienst szedett le.

2 Likes