TheVR Fórum

Call of Duty Modern Warfare kampány hiba

Sziasztok!

Találkozott már valaki ezzel a hibával, ami nekem is jelentkezik valami miatt?
Gyakorlatilag elkezdem a kampányt, végigviszek pár pályát, aztán kilépek belőle. Ezzel még nincs is semmi gond, látom amikor kilépek, hogy megjelennek a pályák egymás mellett. Viszont ha bezárom a játékot és újra elindítom, az összes kampány küldetés resetelődik, kezdhetem a legelejéről.
Többször próbáltam már elkezdeni, hátha egyszeri hiba, eddig negyedszerre kezdődött teljesen újra az egész. Nem hinném, hogy ez normális lenne, csak nem várják el tőlem, hogy egyszerre nyomjak végig egy 6 órás kampányt.

Eredeti vagy virágbolti? Be vagy jelentkezve a játékban valami fiókba? Felhő alapú mentés be van kapcsolva? Játék rendszergazdaként fut?

Teljes mértékig eredeti, be vagyok jelentkezve Activision accounttal, rendszergazdaként fut mindig, Battle.net launcherből indítom mindig. Felhő alapú mentést még nem néztem, de akkor ez lesz az első, amit megnézek. Utána jelentkezem, ha történt változás. Köszi a tippeket.

Felhő alapú mentési beállítást nem is találtam se a gamen belül, se a launcherben.
Ismét kipróbáltam, úgy néz ki, hogy amikor végzek egy küldetéssel, utána kilépek a kampány menübe, ekkor még látszik az összes elérhető küldetés. Ha ez után újraindítom a játékot, csak a legelső küldetés látszik újra, amit elkezdhetek ismét a legelejétől…