TheVR Fórum

Carebotz - egy hazai fejlesztés

Sziasztok!

Ha megengeditek egy saját játékot ajánlanék nektek, aminek a neve Carebotz.
Ez egy 2.5D-s Asteroid alapokra építkező, Metroidvania elemekkel operáló pörgős akciójáték. Fegyverek, upgradek, pályán eltévedés, sejtelmes történet. Ellenfelek amik egyenként nem túl nehéz esetek, de vegyítve már annál inkább frusztrálóak lehetnek :slight_smile:

A játékot itt találjátok: https://store.steampowered.com/app/1468240/Carebotz/

5 évembe telt a fejlesztés és 3 hónapja volt a release. Alapvetően pozitívak a visszajelzések aminek nagyon örülök, viszont sajnos nem sikerült eddig túl sok emberhez eljuttatni a játékot. Továbbra is csiszolgatom, update-elem viszont visszajelzések hiányában ez elég nehéz :slight_smile:

Készül a magyar localizáció és ha minden jól megy még idén megjelenik Nintendo Switch-re is.

Amennyiben tesztek vele egy próbát úgy erőssen ajánlom hozzá egy xbox/ps controllert :slight_smile:

Jó játékot mindenkinek!

3 Likes

Reklám -.-

15 euro egy meteorlövöldéért.

Ketten értékelték, ők is ajándék kulccsal.
Ez így elég izzadságdzagúvá teszi a dolgot.

Abban teljesen igazad van, hogy reklámozni próbálom a saját fejlesztésemet, ezt nem és akartam palástolni, egyértelmű a szövegből :slight_smile:

Az hogy egy “meteorlövölde” lenne, az már nem igaz, meteorokat egyáltalán nem kell benne lövöldözni. Itt valami félreérthető volt vagy elsiklottál az infók mellett.

Abban is igazad van részben, hogy kevesen értékelték, de a “2” és hogy “ők is ajándék kulccsal” az egy téves adat, nem tudom hol láttad ezt. Viszont pont ez a problémám, hogy kevés a visszajelzés és így nem tudom mi merre, hogyan tovább :slight_smile:

Bár nem az én stílusom, ránézésre van benne egy sajátos hangulat. A Steamen azért összegyűlt már pár vélemény amiből sok mindent le lehet vonni, a negatívak sem csak fröcskölődések, főleg amik a controll problémákra mutatnak rá.

Egyébként meg érdemes lehet streamereknek ingyen kulcsokat küldeni (ha még nem tetted meg), nem mondom, hogy pl Pistiék ráérnek megnézni, de másoknak akik sok indie stílussal játszanak (mint pl Yeahunter) lehet tetszik és akkor hangoztatják.

4 Likes

Köszi! Minden feedback-et elolvastam és különösen figyeltem a negatív visszajelzésekre. Ezek alapján pedig jó pár patch-el bővült már a játék.

Rengeteg steamkey-t küldtem már ki streamereknek, de elenyésző volt azok száma akik egyáltalán válaszra méltattak. Természetesen ez érthető, a rengeteg megkeresés mellett egy noname fejlesztő emailje/tweetje elveszik a tömegben. Ördögi kör :slight_smile:

3 Likes

hajrá, sok sikert!
Gratula a fejlesztészhez!

4 Likes