Cisco course segítség

Sziasztok !

Kérdéssel fordulnék hozzátok kocka társaim. Melyik Cisco kurzust tudnátok ajánlani kezdésnek ? (illetve ti hogyan építenétek fel, milyen irányba mennétek tovább) Erős felhasználó szinten benne vagyok a tech világábában, de szeretnék ezzel foglalkozni a jövőben. Jelenleg láttam a U.K.-ben (ott élek) szeretik a cisco tapasztalattal vagy végzetséggel rendelkező emberkéket.

Köszönöm előre is a válaszokat

Kezdj egy CompTIA A+ kurzussal és onnan indulj felfele.

Jelenleg én is ezt nyomom…igaz én pack-ben iratkoztam fel rájuk…10 különböző tárgy £900-ért és 12 hó van, hogy befejezzem. Én az IT Career Switch-nél csinálom de számtalan van… Nálluk az a jó, ha elvégzed ÉS sikerülnek a vizsgák akkor biztosítanak munkát is VAGY vissza a pénzed.

1 kedvelés

Őket néztem én is, csak nem tudtam van-e értelme belekezdeni. :smiley: na ez tetszik :smiley: Köszi Xeno ! Te dolgozol amúgy mellette ? Végezhető munka mellett a képzés ?

1 kedvelés

Ez csakis tölled függ. Én dolgozom mert kinek van annyi pénze, hogy csak úgy kivegyen egy évet :smile:

Húzós kicsit egy év alatt az egészet befejezni de megéri. Heti 20 órával úgy 6 hó az online rész ami után van egy praktikai rész és a vizsgák.

Amúgy eszméletlen mennyiségű értelmetlen badarságot is bekell magolni. Fejben kell konvertálgass subnet mask-okat meg IP-ket binárisan meg stb… ami egyrészt érthető mert tudni kell…másrészt nem ismerek senkit aki nem egy telós app-ot használ rá vagy egy webes felületet :smile:

No de hozzá kell szokni :slight_smile: 5évente úgyis ujra kell adni a vizsgákat az updatelt tartalmak miatt…

1 kedvelés

https://itcareerswitch.co.uk/it-technician-traineeship/

Ezen nem gondolkoztál ? Azt írja, hogy full time job mellett 6-8 hét alatt elvégezhető. Én ezt céloztam meg elsőként. Írtam nekik és már csak a válaszukat várom :smiley:

Én a Cyber Security-t csinálom.

1 kedvelés

Szerintem én is áttérek majd arra, miután már elhelyezkedtem mint I.T. Technician. De már nagyon leváltanám a jelenlegi gyári melót valami másra :smiley:

1 kedvelés

Átérzem… :slight_smile: nah hát egy kalappal. Majd esetleg írj rám, hogy haladsz :slight_smile: meg ha kellenek a CompTIA A+ jegyzetek szivesen megosztom a Dropbox-omat.

2 kedvelés