[Clash of Clans][Mobil] CoC online szülői munkaközösség


#1

[Clash of Clans][Mobil] CoC online szülői munkaközösség
Hasonlóan a LoL online szülői munkaközösséghez: [League of Legends][PC] LoL online szülői munkaközösség itt is elsősorban szülőket keresek, akik tudnak azonosulni az alábbi észrevételemmel: gyerekeim (13 fiú, 11 lány és 11 fiú évesek) mikor kissebb, mikor nagyobb lelkesedéssel CoColnak, ám mostanában azt veszem észre, hogy a játékuk egyre inkább kevésbé “szervezett”, hanem csak epizodikus, pl.: “most kellene az a Grand Warden kinézet”, illetve hiába van fejlett karakterük, a szezonális divat, “haverok” stb. berántja őket új játékok casual gamerének…

Innovatívabbnak gondolnám, ha találnának olyan korukbeli játékosokat, egy baráti keretet, akikkel közösen tudnának játszani (azt akár streamelni) és “ha összejön” alapon idővel pl. közösen “esport csapatként” tudnának online ESL tornákon stb. szerepelni.

Hogy milyen a játék kultúrájuk, annak kapcsán egy kicsit régebbi videók:


A nagyobb klánunk egyébként:


https://www.facebook.com/groups/batfaiclan/

Fészen próbáltam már egy ilyesmi csoportot szervezni, https://www.facebook.com/groups/bhaxor/, olyan szabállyal, hogy gyerek és szülő is lépjen be, hogy transzparens legyen a játék tevékenység, kevés sikerrel, de hátha itt szerencsésebben alakul.