Clash Royale

Sziasztok ,
Valaki játszik ezzel a Clash Royalal?
Kezdőknek tanács vagy együtt játszás esetleg?

1 Like

Én kezdtem el nemrég pedig egyáltalán nem szoktam a telefonon játszani, de most valamiért nagyon ráálltam. Valószínűleg azért, mert mobil netel is amikor van egy kis idő csak belépek és játszok egy keveset.

Nekem az tetszik ,hogy ilyen pörgős az egész :smiley:

Én másfél éve játszok a játékkal most vagyok 3700 kupánál. Az elején még relatíve könnyű olyan 2500 kupa körül nehezedik a dolog. Elején fontos hogy kismerd a kártyákat hogy mi mire ,mi ellen való.
Nekem egy időben sokat segített Clash With Zsomac csatornája mostmár csak ritkán nézek meg tőle videokat.
Ha tudni akarod milyen ládák fognak következni és ha deck-keket szeretnél keresni akkor https://statsroyale.com/ egyik kedvenc Clash Royale-lal foglakozó oldalam. Remélem tudtam kicsit segíteni! Ha van még kérdésed kérdezz! :wink:

Nekem lenne egy kérdésem hozzád mivel kb 1 hete játszok és Arena 8 körül elakadtam. Esetleg tudsz most oda ajánlani valami decket? :slight_smile: Princess és Electro Wizard van meg csak a legendaryk közül a többi lap arena 8-ig minden :slight_smile:

@evenslol neked is egyértelműen tudom ajánlani a statsroyale.com -ot ahol számodra megfelelő deckkeket kereshetsz (deck builder résznél). De hogy megkönnyítem most a dolgod megnéztem a neked a szerintem legjobb electro-princess(-hog) decket. :smiley: Hog Rider, Skeleton army, Electro Wizard, Princess, Zap, Valkyrie, Minion Horde, Elit Barbár vagy Inferno tower vagy Furnace itt az utolsónál az ami neked jobb. :wink::grinning:

Köszönöm :slight_smile:

1 Like

Amugy ebben a játékba a goldal mit tudok csinálni?:smiley:

Fejleszteni kártyákat és venni kártyákat a shopból. Arena 10-től pedig 40000 goldért tudsz venni Legendaryt :wink:

Az jól hangzik :smiley: de addig el kell jutni :smiley:amúgy a Klánok mire jók? Vagy van valami előnye ha belépek egybe?

A klánok fontosak gyorsabban tudsz fejlődni mivel kártyákat lehet x időközönként kérni a klántársaktól

Sziasztok. Újonnan alapult Clash Royale magyar klánunkba várunk titeket sok szeretettel. Minden kezdő játékostársunkat örömmel fogatunk. Klán név BrotherhoodHUN. Ha nem szeretnétek egy tucat klánba kerülni ahol nem fogadják a kezdőket akkor itt a helyed. Szeretnénk egy Vr fanokból álló csapattal együtt játszani. :slight_smile:

Üdvözletem.

Nem rég alakult klánunk várja az aktív játékosokat. A klán barátságos és folyamatosan fejlődik, komolyabb követelmény nincs.

A klán neve: BaconClubHouse (zöld lóherés címer)
A klántag: #9QPVUCRJ
Az én ing. Nickem: nixcaptain.

Sziasztok, 2000 feletti kupával rendelkező aktív játékosokat várunk a klánunkba.
Klán keresőbe a Hungary location kiválasztásával és a Banda keresésével az első helyen megtaláltok.
Egyelőre kevesen vagyunk, de nagyon aktív és erős csapattagokkal. Folyamatos clanwar, request és donate vár rád egy segítőkész csapatban. Csatlakozz hozzánk és törjünk a csúcsra közös erővel!

BandA

A mai laborjaimon szervezett privát tornán megdőlt a tavalyi 48-as létszám: 64 az új rekord! Köszönet a résztvevőknek!

Labor?

Igen, az Esport kurzus laborgyakorlatáról van szó (DE PTI BSc)

DEBarbár, Esport Labor Torna, Gyertek, Hackerek!