TheVR Fórum

COD MW Warzone fps ingadozás

Sziasztok!

A problémám az, hogy Warzone-ban az fps nagyon ingadozó. R5 2600, RX580 8GB, 16 GB RAM konfigon, 1080p, 60Hz, fps - 80 és 110 között mozog. Laggolás, stuttering nincsen.
Az in-game graphics beállítástól függetlenül ingadozik.
VrPistinél intel-es konfigon volt ugyanez a probléma de nemrég megoldotta a Display Mode fullscreen-re állításával. Nálam ez nem működik.
A probléma a display-el van mivel Pisti ezzel meg tudta oldani és stabil lett az fps nála.
AMD-nél ez miért nem működik?
Amit már próbáltam:
Battle.net settings - command line argument: [-d3d11] + [-d3d11 -fullscreen]
…\Documents\Call of Duty Modern Warfare\players/adv_options.ini - VideoMemoryScale to 0.55
Win settings - Game bar - Game mode off
Win settings - Graphics perf. preference - Add - MW.exe to high performance
Task manager - MW.exe - memory priority to normal
MW.exe tulajdonságok - kompatibility - Disable fullscreen optimizations - Run as admin
In-game - fps limit unlimit
AMD Adrenalin 20.4.2 driver. Ebben minden ki van kapcsolva. pl.: Anti-lag, Chill stb.

Valaki AMD-s ezt megtudta már oldani azon kívül, hogy tudjuk a warzone rosszul optimalizált.

Ha 60hz-es a kijelződ, és nincs stutter, laggolás, akkor miért baj, hogy 80-110 között mozog az FPS? Illetve ez a mostani seasonnel jött be, mármint a FPS ingadozás?

A teljes játék nekem nincs meg csak a warzone de kezdettől fogva ingadozik csak korábban súlyosabb problémákat kellett megoldanom a játékban a dev error code- okkal, meg crash -ekkel. Most már a game probléma nélkül megy csak ez maradt ami zavar. Nem is érdekelne a dolog csak zavar, hogy vrPisti egy egyszerű mozdulattal meg tudta oldani Intelen, AMD -nél meg nem működik a megoldás. Nyilván ha az fps limitet beállítom 90-re, nem lesz láthatóan abnormális az ingadozás na de mégis 30 fps különbség nem normális.

Nézd, egy olyan dolog zavar, ami nem zavarja a játékélményedet, fogod és kikapcsolod az FPS countert in-game és te is megoldottad mint VrPisti az intelen (ráadásul ennek semmi köze az intelhez mert ezt a GPU-hoz köthető leginkább, ami meg Nvidia). A másik meg az, hogy van már kinn 20.5.1-es driver egy próbát megérhet. De továbbra is, amíg egy 60hz-es kijelződ van teljesen mindegy, hogy 61 vagy 2000000000 FPS-ed van mert 60-at fogsz látni screen tearing-gel.

Arról nem is beszélve, hogy neked ez nem egy probléma hanem ennyit bír a GPU míg a Pistinél a 2080Ti ennek az 5x-ét és az fogta vissza, hogy borderless window-ban volt a játék.