TheVR Fórum

Cod warzone fatal error

Sziasztok ,egy haverom is szeretne elkezdeni warzoneozni egy elég régi gépen de elvileg elkellene menjen neki ha full lowon is . Fatal error hiba üzenetet kap loading screenen és nem találtunk eddig megoldást neten . https://imgur.com/a/0ZxSAoq . Előre is köszi a helpet .

  1. Mi az a “Code”? Esetleg COD…Call of Duty…
  2. Mi az a “ha full lowon is” milyen a pontos config-ja? Lehet, hogy NEM fut el a gépen ha pl. a GPU túl öreg és nem viszi a megfelelő DX-et.
3 Likes

Illetve, lehet, hogy csak mobilról, de nálam semmi nem látszik a linkelt képen, csak egy pixelhalmaz. Mi az error pontos hibakódja? Az általában azonnal megoldáshoz vezet.

Nah ezaz… Én valamen yire kitudtam venni de nemtudom minek külön oldalra feltölteni mikor ide direktbe is feltolható a kép…

Amennyire én kivettem a szokásos DX11/12-es gond van…a GPU túl régi és max DX10-et támogat.

Azért adtam meg külön linken a képet mert nem figyeltem ,hogy van képfeltöltés :wink: Igen nyilván cod mint call of duty csak elírtam -_- .

Teljes konfigot még várjuk. :slight_smile:

Cpu: intel core 2 quad q9300 a gpu amd 7950 és dx 11 et még támogatja .Gépigény.hu-n nézte ,hogy menne a játék csak a procinál sárga pipa volt . Ezért is fura ,hogy el sem indul neki egyáltalán .
Error code :0x00000001410b9550 7505236 0xc000001d

Édes kevés neki az a proci.

1 Like

12 eves proci ez szerintem mindent elmond :slight_smile:

1 Like