TheVR Fórum

[Conan Exiles] Társ és csapat keresés

Sziasztok

esetleg valaki fontolóra vette a live után, hogy mégis csak kéne játszani többen is ezzel a játékkal és elindítani egy jó kis építkezéses összefogást egy szerveren? Szerintem az ilyen survival gamek többen jó játszani nem egyedül ezért addig még lehet nem ruházok be rá.
Akinek lenne kedve jelezze :smiley:

19 Likes

Hogyan lehetne eldömteni ki kapna bebocsátást? Mi van, ha van egy báránybörbe bújt farkas aki mindent tönkretesz, amikor senki nem figyel?

1 Like

Hali!

Én tegnap vettem meg a játékot, nagyon baszó! Benne lennék majd :wink:

1 Like

Eléggé esélyesnek tartom hogy ennél is van lehetőség jelszó védésére ezzel kizárva külsős embereket, az hogy itt valaki úgy dönt hogy az egészet lerombolja ez ellen soha sehol nem tudsz semmit tenni tehát ezzel úgy érzem kár foglalkozni

1 Like

A jelszó vagy ilyesmi az alap lenne, inkább az a baj, hogy ferdehajlamúak biztos vannak köztünk is. Mi lenne akkor, hogyha egy “birodalom” amiben több tíz óra játékidő benne van, csak úgy rombadőlne? Lehet csinálni pályamentéseket, hogyha neadjisten történne ilyen?

Na, de ne csak negatívkodjak, szerintem nem rossz ötlet és streameknek is jó táptalaj.

Mondjuk a játékra nem adnék ki ennyit most. Nincs valahol olcsóbban, esetleg csoportos csomagban?

1 Like

Még kb pár hónapig valószínű nem lesz árkedvezmény. A szervernél szerintem a “A puding próbája az evés.” elv működik, ki kell próbálni :slight_smile: De ha pl a forum/twitch névvel lehet csak beszálni ( persze tudom lehet bármikor újat csináni stb ) akkor talán kevesebb a troll, na meg ha van 3-4 fő kemény mag a szerveren akkor még talán kezelhető is.

3 Likes

Már szerverezek 2 napja… A szerveren belül is meg válogathatod, hogy ki nyúlhat a cuccodhoz és ki nem. Elég jó kis klánt kiépítettem ma angolokkal (már a szobor tetején vagyunk és vassal ütünk mindent) :smiley: én vagyok a klán vezér és az admin is az én klánomban van :smiley: akit esetleg érdekel és csatlakozna azzal privátban megbeszélem (nem hiányzik a VR DDos) :smiley: (ja azt nem mondtam hogy PvE/relaxed (nekem ez jön be)(halálkor nálunk marad minden))

1 Like

@xord96 ebbe viszont már kezdőként becsatlakozni nem nagyon van értelme nem ?:smiley: A játék mivel nem random gondolom újrakezdésnek viszont egyébként sincs értelme.

1 Like

Sziasztok!

Én is benne lennék egy ilyen közös játékban. Ez az első survival game amivel játszok és jó lenne ha nem egyedül kellene felfedezni a játékvilágot :slight_smile:

1 Like

jelöljetek be steamen valamiért nem engedi belinkelni ide a profilom deeee nem hivatkozással is megrpobálom


Sali a nevem és egy csirke van a

1 Like

Sziasztok Roppant jo kis game az emberek nagyon kedvesek eddig 3 szerverről bannoltak ki! Ebből kiindulva barátaimmal báreltünk egy szervert amin mindenkit szivesen látunk

Szerver neve : [HUN]AlmostCasualPVE jelszava : ACHUN

egyenlore lehet nem talaljatok mert énsem pedig működik de mégsem … amint sikerül megcsinalni elérhető lesz

Jó szórakozás

2 Likes

esetleg ha valaki tudna segiteni benne hogy miert nem müködik annak segitségét megköszönnémXD

Abban sajnos nem tudok segíteni miért nem működik, de szívesen csatlakoznék . Kérlek írj ha van lehetőség.

srácok ott a steam accom jelöljetek barátnak és hívok mindekit a szerverre :slight_smile:

Nem teljesen ebbe a topicba való, de újat ezért nem érdemes nyitni, mivel ha valaki tud válaszolni, akkor az biztos itt van. Szóval az a kérdésem, hogy tolj-e valaki a játékot gyenge géppel. A10-5800k integrált Radeon 7760D (2Gb) ami a rendelkezésemre áll. Nagyon tetszik a streamek alapján a játék, de nem merek beruházni rá, kipróbálni pedig sajnos nem volt lehetőségem. Tényleg nagyon bejön a game, de nem szeretném tovább növelni azon játékaim sorát, amik játszhatatlanul gyengén futnak. Talán van valaki aki hasonló konfiggal már belevágott :slight_smile:
Előre is köszi a választ :slight_smile:

Sziasztok!

Van esetleg szerver ahol a VR-os közösség építkezik ? :slight_smile:

Én is szívesen vennék egy normális magyar szervert ahol érett közösség van, és tudnánk normálisan játszani.

1 Like

KuHucLand RolePlaying (HUN) 50 slotos szerver

Hello nagynehezen sikerült megoldani hogy fusson a szerver viszon a játékon belul nem találhato meg valamiért de ha elhozatok a steam et aruház->Nézet->szerverek->favorite->addszerver–>ezaz ip cimet beirod 89.163.204.68:37816 jelszo nincs tehát csak csatlakozi kell
Mineki aki szeretne johet nyomjátokXD

2 Likes

Mentve! Köszi :slight_smile: