TheVR Fórum

Corsair K63 csatlakoztatása PlayStation 4-hez

Sziasztok !
Érdeklődni szeretnék , hogy a Corsair K63 billentyűzet működik-e wireless módban , Playstation 4 pro val ? A TheVR Tech csatornán , a “ Console Master Race ?! “ videó hatására vásároltam meg ugyan azt az összeállítást . A videóban elmondottak és látottak alapján , működnie kellene .Nekem valamiért csak az USB kábel csatlakoztatásával és az F1 + Windows Lock gombok 5 másodpercig való nyomvatártásával a bios módba kerülés után sikerült kapcsolatot kiépíteni.
Utána néztem az interneten ,és hát … nem bíztató a helyzet mivel mindenki másnak ugyan ez a problémája , de megoldással nem találkoztam, konkrétan erre a modellre .
Kipróbátam mindent amit az internet népe javasolt de, nem működik kábel nélkül.
Mivel a videóban működni látszik , ezért gyanítom mégis csak van ott valami megoldás :grin: Előre is Köszönöm a válaszokat . Szép napot mindenkinek!

Ha van rá lehetőséged, nézd meg iCUE-val hogy a periféria firmware-e naprakész-e.

Megnéztem . Naprakész a firmware. :grin:

Talàn valami màs ötlet ? Mert a világon senkinek nem sikerült wireless csatlakoztatni… csak a Pistiéknek :joy: Mindenhol azt írjàk hogy nem lehet vezetèk nèlkül hasznàlni PS4 el! Utàna nèztem fòrumokon , illetve több youtuber is megemlítette ezt a kellemetlensèget a videóikban . Ezàltal felmerül bennem az a kèrdès , hogy Pistièknek , hogy a viharba sikerült ?

Mivel itt sajnos nem kaptam megoldást , ezért próbáltam Instagram üzenetet és e-mail-t is küldeni + még a ma délutáni Live ban is bepróbálkoztam :grin: Gondolom sokan próbálkoznak ezzel , és nincs idejük mindenkinek válaszolni , ami érthető! Már 3 hete keresem a megoldást , minden szegletében az internetnek,( a Corsair hivatalos weboldalán megadott support e-mail címre is írtam) és csak azt találtam vàlaszként , hogy a múltban sem és a jelenben se , volt és van lehetőség ennek a problémának a megoldására. Az én tudomásom szerint , csak nekik sikerült wireless csatlakoztantni. Bízok a hozzáértésükben , és remélem eljut valahogy ez hozzájuk , és egy álltaluk promótált termékben segítséget tudnak nyújtani.
Legnagyobb tiszteletem!

1 Like

Ajjaj… :smiley:

1 Like

Hát ez sem egy bíztató válasz :neutral_face:

Nem tehetek róla…¯\__(ツ)__/¯

Elnèzèst az értetlenkedésemért !
Arròl nem tehetsz , hogy az “Ajjaj…” vàlaszod amit a szövegemből kiemelt “ Bízok a hozzàèrtésükben” rèszre írtál ,arra enged következtetni , hogy te magad nem tartod hozzáértőnek őket ? Ezzel azt jelezve, hogy te nem bíznál egy álltaluk promózott termékről adott információról, s inkább utána járnál te magad ?
Én pedig akkor így jártam ? :man_shrugging:
Nem teljesen tiszta :grin:

Maradjunk abban hogy vitattuk már pár állításukat technológia terén, ami nem volt éppen helytálló.
Ezek alapján nem lennék megcsodálkozva, ha ebben az esetben is fals információ került volna bele az említett videóba.

2 Likes

Számomra , az igazi probléma nem azzal van , hogy hiányosak az infóik egy termékről és úgy lett promózva. Az én észrevételem, és ez csak egy feltételezés! … Ha a “ Consolo Master Race?!” videót figyelmesen megnézed, akkor szembetűnő , hogy amikor a billentyűzet és a játék egyszerre van mutatva és Pisti játszik , akkor minden esetben usb kábellel van csatlakoztatva . Amikor pedig az usb nincs bedugva akkor kizàrólag a billentyűzetet láthatjuk , a monitor nincs benne a képbe! A többi esetben amikor nincs csatlakoztatva usb kábellel , Pisti hozzá sem ér .
Mivel 3 hete nem találkoztam olyan információval , hogy valaha is lehetett csatlakoztatni wireless a PS4 Pro hoz vagy akármilyen megoldást , ezért feltételezem ,hogy tudtak a problémáról .
Ha ez igaz , akkor nemtudom mennyire szépdolog úgy promózni valamit , hogy az álltalad elmondott infók nem egyeznek meg a valósággal és ennek tudatàban vagy ?!
Ez mind feltételezés .( Persze lehet észre se vették hogy be van dugva az usb :smirk: )
Én lennék a leg boldogabb ha nem lenne igazam , és elmondanák a megoldást ! A kapcsolat teremtési próbálkozásaim eredményességét nèzve …választ soha nem fogok kapni tőlük .
Ez talán így helyes… Fel is adom így 3 hét után majd talán jön egy firmware update és megoldódik jövőre… :joy:

Minden esetre köszönöm őszinte válaszod :grin:

1 Like

Saját megnyugvásom miatt annyit fűznék hozzá , hogy tegnap este kaptam válasz e-mailt a Corsair-től …

Rowee (Corsair)
Jan 19, 2021, 23:37 PST

Hi Peter,

Thanks for reaching Corsair!
Unfortunately, the keyboard was designed for PC in mind, hence it does not have compatibility with Consoles such as PS4.

2 Likes