TheVR Fórum

Dark Souls remastered élet feleződés

Hali! Egy DS szaki segíthetne rajtam. Ha befeleződik az életem azt hogyan tudom vissza szerezni? Történt ugyanis hogy New Londo környékén sokszor meghaltam egymás után és befeleződött. Jó pár óra szenvedés van benne már nem akarom újra kezdeni. Remélem valaki tud segíteni…

Szia! Neked mos egy Purging Stone-ra van szükséged (magyarosítva talán átokkőnek nevezik)! Nem tudom, hogy a történetbe pontosan hol vagy, de 3000 lélekért tudsz vásárolni Purging Stone-t Oswald of Carim-nál. Oswald Undead Parish-ba van a Bell Gargoyle-ok mögötti toronyba, ahol a felső harangot meg tudod kongatni.
A másik lehetőség, hogy a nöi Undead Merchant-tól vásárolsz átokkövet 6000 lélekért, őt pedig a Firelink Shrine és a Capra Demon közti rövidítésen találod. Ez a két lehetőség a legegyszerűbb!

2 Likes

Van már dark souls topic oda mehetett volna nyugodtan :slight_smile:

Lehet én emlékszem rosszul, de new londoba nem tudsz megátkozodni. Azt csak a békáknál, illetve seath nevű bossnál, de ott viszont előtte kapsz 1 gyűrüt amit előtte fel kell venned, mert ott egyszer mindenféle képpen meghalsz, csak nem veszted el a souljaid + leveszi az átkot.

2 Likes