Dark Souls széria

Lore beszélgetés, multiplayer “társkereső”, és minden egyéb, ami a Dark Souls-szal kapcsolatos :slight_smile:

3 Likes

Dark Souls III: The Ringed City DLC

2 Likes

Engem nagyon érdekelne egy könyv a történetről. Van egy fanfiction, a You Died, de itthon sajnos nem találtam, Angliából lehetne csak rendelni.

2 Likes

Egyik legjobb játéksorozat! :smiley: A 2. részét próbáltam ki, de 150 halálnál feladtam. :stuck_out_tongue:

Ez tök jó ötlet! Én most a kettővel tolom, de hamarosan újra akarom játszani az első részt is. Szóval ha valakinek van kedve, akkor szóljon nyugodtan, megbeszéljük az időpontot is. :smiley:

A lore-ról én is szívesen olvasnék könyvet, vagy valami átfogó történetet. Annyi kérdésem van, hogy valaki tudja a játékok idővonalát? :slight_smile: Nekem némileg zavaros.

Én tervezek egy újrajátszást majd az 1. résszel :smiley: Az időpont még kérdéses mert még be kell szereznem pc-re, eddig xboxon játszottam az 1.-t :smiley:

@toto4800 a második rész kicsit könnyebb mint a többi, sokaknak nem tetszett ebből a szempontból, de én azt is imádtam. 150 halál még nem sok, hajrá :smiley:

Én most játszom a DS3-mal, és találtam egy jó kis farm helyet, ami a játék elején sokat segíthet:
A Vordt aréna előtt közvetlenül van 4 Lothric Knight (2 kardos, 1 lándzsás és 1 piros szemű kardos), akik a Covetous Silver Serpent Ring megszerzése után (Firelink Shrine) összesen kb 2000 soult dobnak, plusz a teljes armour szettet, ami elég jó és el is lehet adni, illetve random titanite shardokat. Ráadásul, ha valaki nagyon szenved velük, el lehet őket csalni az aréna kapujába, ahová nem tudnak bemenni, így varázslat/nyilak/firebomb/etc. is simán működhet.

Aki elég türelmes, itt szerezhet egy pár levelt :smiley:

Hali srácok!
Egy Dark Souls trilógia storyt nem tudtok esetleg? Nagyon kiváncsi vagyok az egész történetre(csak a DS3-al játszottam és nem tervezem az 1-et, 2-t) Nagyon megköszönném annak a valakinek aki linkelne egy ilyesmit :slight_smile: Köszi :slight_smile:

Sziasztok, akit a lore erdekel annak ajanlom ezeket a Youtube csatikat. :slight_smile:

En is most fejeztem be epp az DS3 elso DLC-jet, most tukon ulve varom a masodikat :smiley: addig meg megy a soul farm :slight_smile: Most epp Soul lvl 120-nal tartok, es 50h - es osszes boss kinyirva :slight_smile:

https://www.youtube.com/show/darksoulslore

1 Like

PS3-m elölröl kell kezdenem, mert a mentést nem lehet simán átmásolni egyik gépről a másikra, mivel nincs pluszom ( igen a mentést csak így lehetne megoldani.) Buktam 340 órát, de ha azt mondom, hogy nem érdekel, az elárul mindent. Ha vannak válalkozó kedvű emberek, akik szintén ps3-n tolják tolhatjuk. A sztorira én is nagyon kiváncsi lennék, mert az első rész vége nekem kicsit zavaros volt.

Ez jól hangzik, majd utánanézek! :slight_smile:

1 Like

Emberek ezt ismeritek? :smiley:
Dark Souls 2 Scholar of the First Sin Sir Alonne
Igazi Ninjon Boss

2 Likes

Nagyon bírom igazi ragegame, viszont akármennyire is jó csak abban az időben tudom beleélni magam a játékba magam amikor vele játszok már fél órája (ez saját észrevétel), és nem gondoltam rá sehogy se úgy hogy most hazaérek és addig játszok vele míg el nem alszok, hanem mindig ránéztem az ikonra és megjött a kedvem viszont valahogy a bizonyos fél óra tájékán aktivizálódtam csak :confused:

Sziasztok. Én Dark Souls szűz vagyok… Egy ideje azonban gondolkodom, hogy így 30 éves fejjel már illene elveszítenem a DS szűzességemet is, viszont félek attól, hogy mennyire élvezhető billenytűzet+egér kombóval. Van valakinek tapasztalata? Sajnos a kontroller beszerzé nem igazán opció most, ha arra költenék, másra költenék… :slight_smile:

Köszi előre is!

1 Like

PS3-4-en játszottam és mindenki szerint kontrollerrel élvezhető csak. Ahogy pont fordítva, stratégiai játékot sem lehet Joy-jal játszani normálisan. :slight_smile: Dark Souls pedig azért híres mert NAGYON NEHÉZ!!! Viszont mindenképp megéri azért az érzésért amikor legyőzöd az eddigi legnehezebb BOSS-t :smiley:

2 Likes

PC-n, egér billentyűzettel toltam az első és második részt is, dodgeolós dex buildet ráadásul, amivel mozogni is kellett. Megöltem így Kalameet-et és Manust is az első részből. Kipróbáltam kontrollerrel, de rosszabbul ment, az is hozzátartozik, hogy Fifán kívül semmit sem játszottam kontrollerrel, azt is pocsékul, konzolom sem volt soha.

Az elsőhöz kell egy segédprogi, a Dsmfix, amivel használható lesz, de az PC-re amúgy is kötelező. A második sokkal jobb, egy dologra kell figyelni, hogy az egérkattintásokat jól meg kell gondolni, mert hiába lehet kikapcsolni a dupla klikket, ha eszetlenül spamolod a támadást dupla klikkre fog várni és nem fog támadni (rájössz, mit mondok, ha játszol vele).

Mindenesetre én nagyon élveztem, nem rageltem közben sosem, de nehéz volt az biztos.

1 Like

Sziasztok, épp ma tartok a dark souls 2 scholar of the first sin DLC-ben, hogy ki kéne nyírni Vendrick-et a királyt. Tudja valaki, hogy mit hagytam ki amiért nem akar harcolni velem? Mitől válik ellenséggé?
Előre is köszi :slight_smile:

1 Like

Semmit sem hagytál ki. Párszor meg kell ütni, hogy megtámadjon. Az 5 db Soul of a Giant-et szerezd meg, különben nagyon hosszú lesz

2 Likes

köszi, megpróbálom.

Csinált már valaki cosplayt a játékban? Pl. mint ez:
DS3 Jedi Cosplay

1 Like