TheVR Fórum

Darkest Dungeon The Butcher's Circus DLC

Sziasztok, üdv. mindenkinek!

Láttam vannak létrehozva Darkest Dungeon témában beszélgetős topikok, de azt véltem felfedezni, hogy a The Butcher’s Circus DLC-ről nem esett szó, (legalábbis a kereső nem adta ki, és az összes beszélgetést nem volt időm végíg olvasni). The Butcher’s Circus egyébként (multiplayer kiegészítő a játékhoz) Steam only, ha jól tudom, tehát csak azok tudják játszani akik Steamen vagy Steamen is tulajdonosai a main game-nek, az alap- vagyis főjátéknak.

Néhány próbakört mentem a Cirkuszban, random emberek ellen és be kell vallanom nekem nagyon bejött. Arra gondoltam, ki kéne próbálni magyarok körében is. Így hát eszembe jutott, hogy itt van a TheVR Fórum, (ami egyébként nagyon szuper ötlet volt Pistitől és Janitól anno), ahol a TheVR közösség tagjai folytatnak eszmecserét kb mindenről is.

A lényeg az végül is, hogy:

1.

Embereket keresek a játék, pontosabban a kiegészítő kipróbálásához, vagy a játék szerelmeseinek, ha úgy tetszik a DLC szénné játszásához. Ha a játék már szenesedik, akkor lesznek csak az igazi Darkest Dungeon-ök.

Remélem így mások is találnak méltó ellenfeleket maguknak és többen kipróbálják majd, nyilván akinek meg van ez a DLC, szereti a játékot és olvassa a fórumot. Ezt veszem egyesnek az ember/ ellenfél/ játékos keresést .

2.

Ez nem minden mert van + egy ötletem, ha véletlen lesz végül annyi ember és lesz jelentkező. Azt hozzá teszem lehet túlzás, de ha lesz rá igény mért ne, tök jó lenne.

Lehetne úgymond ilyen mini bajnokságokat vagy ranked-eket (*challenge-eket kitalálni a PvP-n belül) menni/ rendezni, akár felajánlásból valami kis díjért, hogy legyen tétje is, és hogy így extra jó érzés legyen minden egyes győzelem. Erre az ötletem az személy szerint az, ha már megjelent a Darkest Dungeon II, hogy az egyik fődíj maga a játék lenne kód formájában. Azt viszont muszály megemlítenem, hogy egyelőre Epicgames only és ha minden igaz PC only egyben, tehát csak úgy játszható és más platformon nem elérhető, se Steamen se máshol. Szerintem tökéletesítgetik is majd a játékot folyamatosan.

Még pontosan nem tudom, hogyan, de nem lehet olyan nehéz összehozni, maradjunk annyiban enyém az ötlet, a nálam okosabbak simán összedobnak valami jó kis izgalmas valamit ebből.

*challenge-eket kitalálni a PvP-n belül:, például trinketek nélkül menni, spartan challenge pl csak harcosokkal menni (healer nélkül), mondjuk nem tudom mennyi értelme lenne/ lesz, de az ilyenek direkt nehezítések a pro játékosoknak, hogy így is le tudom nyomni az ellen felet stb. Nyilván, ha ilyenre kerül sor mindent számon kell tartani külön vagy valahogy vezetni beleértve a bajnokságot főleg, ha több bajnokság után ranked-ben a legjobbak összecsapnak vagy ilyesmi.
Első 2 challenge típus Trinketless és Spartan.

Előre is köszönöm, ha lesz belőle valami, ha más nem néhány izgalmas összecsapás erejéig.

Jó játékot mindenkinek!