Dead Rising 4 indítási hiba (fekete képernyő)

Hali! Végső elkeseredésemben fordulnék a fórumhoz, mert kifogytam az ötletekből és egyéb fórumokból. Szóval, tegnap előtt megvettem G2A-n két játékot, az egyik a Dead Rising 4. Cd kulcsot megkaptam, minden működött, steam felismerte, le is töltöttem, de van vele egy olyan problémám, hogy amint elindítom nem produkál semmit. Azaz kapok egy fekete képernyőt, és mellé egy jó kis töltőkurzort, és valahogy én nem ezt szerettem volna vásárolni! 2. napja próbálkozok vele, hogy valamit alkossak (kikapcsoltam az alap windowsos-xboxos overlayt, letöltöttem a legfrissebb geforce drivert, beállítottam kompatibilitásnak a win 8 at hátha azzal engedi + adtam neki egy rendszergazdait is de még így sem csinál semmit, illetve steamen csináltam egy fájl ellenőrzést ami után letöltötte egy közel 2mb os fájlt de nem változott semmi). Egy jó pár fórumot átböngésztem, mint mondtam 2 napom már benne van és tudom, hogy G2A-tól a pénzem nem fogom viszont látni, és valószínűleg steamen sem, így hozzátok fordulnék tanácsért. Nem hinném, hogy a konfigom lenne hozzá gyenge de ha egy hozzáértő ránéz és más véleményt mond róla kövezzetek meg!

Ennyit találtam:

SSE 4.1 is required but not mentioned in the System Requirements.
Programs with overlays, such as Teamviewer may cause a blackscreen or crash. Anyone using such programs & facing similiar issues should try disabling them.
Some players blackscreen/crash is fixed by installing/repairing the redistributable files for the game:
Located in: Steam\steamapps\common\DeadRising4_CommonRedist
Install/repair “DXSETUP” & “vc_redist.x64”

igen az a baj, hogy ezeken már túl vagyok teamviewert nem csak kikapcsoltam le is töröltem overlayeket kikapcsoltam geforce/steam/alap windowsos, újraraktam a directx-et meg a visual c+±t de nem változott semmi tudtommal az SSE 4.1 megvan hozzá csak azért bosszantó mert így a pénzem is oda mert senki nem fizeti ki már írtam a capcomnak is, hogy valamit mondjanak de eddig semmi válasz onnan