Dead Space 2 Magyarítás Origin Klienshez

Sziasztok !

Olyan kérésem , problémám lenne, hogy a Dead Space 1 után szeretném magyarul végigjátszani a 2-t is , találtam is hozzá magyarítást , de csak steam fiókkal működik , nekem pedig Origin kiadás van meg !

https://magyaritasok.hu/magyaritasok/dead-space-2/dead-space-2/1198

Gondoltam arra , hogy feltelepítem és simán belemásolom a főkönyvtárba de nem enged még telepíteni sem, ötlet esetleg? Vagy esetleg akinek meglenne a Steames verzió , feltudná telepíteni és csak a fájlokat feltölteni ? Amennyiben az működhetne !

Köszönöm előre is !

áSZoNyDjáh, hogy
" Dead Space 2

Az elsõ rész fordításával egységes teljes fordítás. A többjátékos rész nincs tesztelve. V1.02 Steam és EA Download támogatás"

Biztos jó útvonalat próbál?
Alapesetben az ilyenek a “c”-meghajtóra másznak fel. Viszont ha neked máshol van, pl “E” a játék, akkor az lesz a gond.

Nem néztem ezt a telepítőt, nemem nincs fent a de2.

Csak általános tipp, de nézd meg.

Alapból megtalálta , hogy melyik meghajtó melyik mappában van a játék feltelepítve, de nem enged telepíteni , konkrétan nincs olyan gomb h telepítés :smiley: Ha másik mappát választanék ott meg nem engedi leokozni :smiley:

Most néztem meg. Telepítésnél ki lehet választani a magyar nyelvet :slight_smile:

Az első résznél igen, de a másodiknál tuti nem :smiley: nem volt hivatalos fordítás

A “tuti nem” kicsit erős kijelentés:)
A kíváncsiság kedvéért elkezdtem telepíteni. Meglátjuk mi lesz.

Köhöm-köhöm. @j0ci A Kérdés a Dead Space 2 volt és nem a Mass Effect 2 :slight_smile:

Ohh Tényleg XD
Elnézést akkor nem szóltam :slight_smile: Fogalmam sincs miért kevertem a kettőt… (Űrben játszodó, tps és 2. rész +elég kialvatlan vagyok mostanában :confused: )

Akkor esetleg megoldás lehet az, hogy egy virágbolti verzióra felrakni a magyarítást, majd átmásolni a nyelvi file-okat.

1 Like

Az lehet gond, hogy magát a játékot Ausztriában vettem meg és más régiónak számít , mert mikor feltelepítem , nem angol a játék hanem német és a nyelv választosztatási lehetőséget nem is kínálja fel .

Ott is kell legyen benne angol. Angolul rakd fel, vagy állítsd arra a játékot és magyar feliratos lesz.

Ha onliy germán, akkor játék könyvtárát feltárod. Megkeresed a nyelvi mappákat és amit felül szeretne írni fájlokat GE végződéssel azokat átírod GB-re és úgy telepít. Ha ez megvan visszaírod GE és indíthatod a játékot.

Megint csak kiemelem, hogy ez egy általános dolog, nem konkrétan erre a gaméra, mert nincs fent nálam.

1 Like

Sikerült megoldani, origin klienst átállítottam angol nyelvre majd a játékot letöltöttem újra felraktam és a telepítő simán végigfutott, indulhat a móka, köszönöm a segítséget!

2 Likes

Szia! nekem is ugyan ez a problémám, origin kliens angolra van állítva, most töltöttem le a játékot de nekem sincs ott a telepítés gomb. Esetleg tudnál valami segítséget mondani?