Destiny 2 Raid Team

Üdv mindenkinek!
Már egy ideje szenvedek normális magyar és kommunikatív játékosok keresésével. Korhatár nagyon nincs annyit viszont elvárok, hogy ne legyél gyerekes. A leviatán raid-eket csinálnánk meg hétvégén mert akkor tudok inkább másokat is beszervezni. Ha magadra ismertél és te is szeretnél velem raid-ezni akkor itt a discord-om --> ColonelHybrid#0670 itt meg tudjuk beszélni a dolgokat.

Szia!Én probáltam a leviathan raidet nem ment valami jól megjegyzem sokszor probáltuk egyik részét…

Tudom, hogy nem valami egyszerű, de én nagyjából tudom mit kell és egyébként ha nem is tudnánk megcsinálni akkor is jó egy 6 os csoportal raid titkos ládákat farmolni. Egyenlőre a eater of worlds el kezdenénk és szerintem még talán az is a legegyszerübb. Ha szeretnél jönni akkor tárt karokkal fogadunk :slight_smile:

Szia,

Maga a raid nem nehéz mi anno sokszor megcsináltuk, de most nem tudom hogy működik… Megemelték annak is a gear szükségletét az új kieggel? Mert az új kiegben még én nem sokat haladtam 853 -ban vagyok, ha így van esetleg 1-2 hét múlva érdekelne a dolog.

Szia!
Egyenlőre 750 ami nem jelent problémát. Örülök, hogy érdekel. Vegyél fel discord-on ColonelHybrid#0670 és ott megbeszélünk egy időt. Várunk szeretettel. :slight_smile:

Tessék egy magyar közzöség.