TheVR Fórum

[Diablo 3][PC] Öljük a szörnyeket közösen!

Sziasztok!

Ha valakinek van kedve közösen játszani Diablo 3-al, esetleg nem rég kezdte, és egy kis boostra vagy segítségre lenne szüksége, nyugodtan vegyen fel battle.net-en. :slight_smile:

Dave#24858

További szép napot!

2 Likes

Ha valakinek van kedve engem is felvehet barátnak. Mostani seasonben még (idő kérdése) nem tudok sokat segíteni, de normalon nagyon szívesen segítek, vagy ha valami kérdésed van, mert nem olyan régóta játszol, nyugodtan kérdezhetsz. :smiley:

Sasee#2972

Én season-be még annyira nem megyek bele, de paragon 572 esen barbárral rift/gf elni szoktam. B. tagem: DevilDriver #2990 . Aki akar nyugodtan vegyen fel! :slight_smile:

Mindhármótoknak küldtem friend requestet. én is nagyon szivesen segitek seasonban és Nonseasonban is! :smiley: Nagyszi#2898

En is csatlakozom hozzatok uraim :slight_smile:

Sziasztok ! Én is csatlakozom, akit tudtam felvettem :3 Most Season-t nyomom én is crusival aki szeretne játszani most olyan GR 45-50 között vagyok. És aki szeretne felvehet. Rower#21887

Sziasztok!

Újrakezdő lennék és szeretnék segítséget kérni farmoláshoz build összeállításhoz, szóval akinek lenne kedve segíteni nagyon megköszönném!

Egy 108as wizardom lenne erre a célra :slight_smile: Vilmos33#2246

Szia! Nekem van egy 330-as wizardom (bár szegény valahogy nem az igazi) meg egy witch doctorom. Farmolni szívesen segítek, mind két karakter int-es, szóval pl. rifteknél, ha nekem dob valamit, de neked jó, akkor egy ideig még oda is tudom adni. Momszi#2868. (olyan ez, mint a régi újsághirdetések, már csak az hiányzik, hogy a választ milyen jeligére küldhetem :D)

1 Like

Nekem is van par karakterem…bar jo reg nem toltam mar (fokent epp azert, mert nemvolt kivel) en ha jol emlekszm ugy 600 koruli vagyok :stuck_out_tongue: ha gondoljatok addoljatok :wink: x3n0ka#2150

1 Like

Felvettelek titeket :)) az a nagy gond, hogy a dio 2őt oda-vissza kijátszottam. Ebben pedig annyira mások lettek a buildek, szóval, ha jártasok vagytok benne szívesen fogadom :smiley:

Most kezdtem egy season karit, mert ahogy láttam elég szép dolgokat kapnak plussz küldetések teljesítéskor.

Jelige VR fan :smiley:

VR fan jeligére: Ok, megnézem :slight_smile: Én ilyen késői eszmélésű vagyok, nekem nem volt d2 (tudom, tudom, de akkoriban nem foglalkoztattak a gépek, mást csináltam :D) Ha bármiben tudok, segítek, kérdezz. Seasonbe nem állnék bele, nem adja, hogy vakulásig játsszak, mert idő van, ha akarom, ha más dolgom van. Inkább hullámokban játszom. De még ennek is eljöhet az ideje. :slight_smile:

Ugyanitt 412-es monk is tud csatlakozni, húzni, segíteni :slight_smile:

Hehe :smiley: Óhh, semmi gond, nekem is, ha a meló beindul (vendéglátás), akkor kevés időm van. Ez az újrakezdés arra jó, hogy újra ismerkedjek az egésszel, plusz még nem volt hunterem :smiley:

Köszönöm szépen előre is! Jó lesz ez :wink:

1 Like

Nallam az egyetlen problema, hogy hetkozben nem sok idom van…VISZONT van egy rakat tonna millio cuccom elrakva ami nekem NEM KELL…de eleg epic :slight_smile: ugyhogy majd valamikor osszehozhatunk egy free for all ledobalos talit :smile:

Hali innen tudsz nézegetni http://www.diablofans.com/ :DHa gondolod felvehetsz engemi is bár kövi seasonig nem biztos hogy lesz időm játszani :smiley:

Hát, hétvégén is mehet, napsütéses vasárnap mi mást is lehetne :slight_smile: Viszont a cuccaid valszeg account bound-ok, szóval nem hiszem, hogy át tudod adni bárkinek is :slight_smile: max, ha közös riftben szerezzük, akkor tudunk csereberélni azt hiszem, két óráig.

Jól tudod :slight_smile: csak a partyban esett cuccokat lehet átadni :slight_smile:

1 Like

nah mar ezt is elszurtak…latszik, hogy qrva ritkan jatszok vele… (Sajnos a D2-nek kozelebe nem er…az meg mai napig megy napi szinten :slight_smile: )

Szia! Felveszlek csak nem tudom a teljes battlenetes neved :))

Tudtamhogy valamit még elfelejtettem,elsőre a link is lemardt :smiley: Truatus#2753

A mostani seasonben 600+, a nonseasonben 940 vagyok. Szivesen segitek karit húzni. A Demon Hunteremmel játszottam a legtöbbet (318 órát) , abban tudok tanácsot is adni ! Mindenkit felvettem, hátha egyszer összefutunk! :smiley: