Discord Bot készítés/futtatás

Sziasztok.
Gondolkoztam azon, hogy Discord bot-ot készítsek saját csatornámhoz illetve egy már létezőt Git-Hub-ról letöltve kissé átalakítva futtatni és a csatornához hozáadni.(Átalakítás alatt például magyarítást értek). A kérdésem az lenne, hogy foglalkozott e már ezzel esetleg valaki és ha igen akkor kezdeti tanácsokkal el tudna e látni az illető. :slight_smile:
Előre is köszönöm. Nemtudom, hogy itt jó helyen tettem e fel a kérdésemet. :slight_smile:

Nem tudom, hogy még érdekel-e a téma. Én foglalkoztam legelőször C#-ban irtam meg a botot, de az nem tetszett ezért átváltottam Javascriptbe, csak ajánlani tudom, nagyon élvezem fejleszteni a kicsikémet! :smiley:

Érdekel még. :slight_smile: Igazság szerint az alapok érdekelnének. Miként fogadja az input-okat a Discord szerverről. Tehát a parancsmeghívásokat. Illetve milyen formában tud kiírni Discord-ra. Az is elégséges ha megtudod mutatni, hogy te ezeket az információkat hol találtad meg. :slight_smile: Előre is nagyon szépen köszönöm a választ! :slight_smile:

https://www.youtube.com/watch?v=oE6alzUzcw4 Ez megtanít discord botot programmozni C#-ban

1 kedvelés

valaki tudna nekem segíteni a Discord botomhoz szeretnék egy olyat hogy minden nap kiírja milyen név nap van pl: Boldog névnapot Minden “Név” Tagnak