Discord hang csatlakozás

Sziasztok! Lenne egy olyan problémám, hogy becsatlakozok egy hanghívásba, és minden tökéletesen működik, hallok mindenkit jól, mindenki jól hall, aztán egyszer csak gondol egyet a dc, és a “Hang csatlakoztatva” feliratnál felviszi a pinget, és piros lesz a kis jel, és vagy nem hallanak, vagy nem hallom őket. Ha kilépek, és egyből vissza, akkor a probléma meg is oldodik, de nagyon idegesítő tud lenni, hogy mondok valamit, és amiért nem hallanak azért úrja kell mondjam. Gyanakodtam az internetre, de tesóm semmi baj nincs a discordal, meg szerintem a kilépés után is rossz lenne, ha a nettel van a probléma. Úgyhogy erre keresnék megoldást, interneten kerestem, de nem találtam erre a problémára semmilyen megoldást. Köszönöm, ha tudna valaki segiteni!

Véletlenül nem hyperx fejessel használod?

Nem. Teló fülessel jelenleg, de a régi fejesemmel is ez volt.

Szia, laptopon vagy? Esetleg combo jack? Ha igen, akkor az a hiba. Legalább is nekem az oldotta meg, hogy az Y jack “összevonót” kiiktattam a rendszerből és külön miki külön fülest használtam combo helyett.

nem volt mikrofonom, csak a classic telefonos fülhallgatóm, azt osztottam a 2 jackra. De ez nem tetszett neki.

2 Likes

Szia. Nem laptopon vagyok, viszont combo jack-em az van. Akkor lehet ez lehete a probléma. Megpróbálom ezt orvosolni akkor. Köszönöm szépen :smiley:

1 Like

Kicseréltem egy sima jack hosszabítóra, de nem oldotta meg a próblémát