TheVR Fórum

Discord hangprobléma

Helló!

Az lenne a kérdésem hogy Discordban amikor felhívok valakit vagy becsatlakozok egy csevegő szobába akkor minden hang működik és mindent hallok a gépen (lövéseket játékokban, zenét youtubeon, stb.) kivéve a másik embert aki Discordon beszél hozzám. Discord hangjait is hallom amikor valaki üzenettet küld vagy át csatlaokozok egy másik szobába ezeknek a hagjait mind hallom. Már újra telepítettem kétszer és minden hozzá kapcsolódó dolgot letöröltem és újra raktam de még mindig jelentkezik a hiba. Valakinek valami megoldás?

Előre is köszönöm,
lferi

Tessék megnézni mi az alapértelmezett kimeneti eszköz discordban, ez lehetőleg az a hangeszköz legyen amin keresztül hallani szeretnéd. Hangszórónak / Fejhallgatónak titulált valami, mögötte zárójelben hogy melyik hangeszközön van rajt. Alatta meg ott van rögtön a kiválasztott eszköz hangereje.

Bár elméletben annak kéne lennie az alapértelmezett Windows-os kimeneti eszköznek is amit alapból használni próbálna a Discrod… No mindegy.

1 Like

… Naiv. Állat. Vagyok. Köszönöm szépen a segítséget. :slight_smile:

sziasztok, valakinek valami ötlet, hogy a miért lehet hogy nem hall senki a discordon? Néztem a beállításokat ott szépen látszik a bemeneti jel, ha beszélek, illetve az ikon körül is a zöld karika, de nem hallanak. Én ha figyelésre rakom a mikrofont akkor hallom magam, illetve online mic test is pozitív… Ötlet?
Köszi