TheVR Fórum

Discord probléma

Sziasztok! Nem hallom discordban a többi embert. A szobába lépés hangja megvan, csak a beszéd nem jön át. Próbáltam újratelepíteni, meg egy-két netes trükköt, de semmi. Ha volt már valakinek ilyesmi vagy tudja, hogy mi a teendő kérem jelezze, mert a messengeres hívás minősége kezd kiakasztani. Köszi :slight_smile:

Szia! Nekem is szokott ilyen lenni. Olyankor disconnect gombra nyomok és vissza a szobába.
Van, hogy 2-3x el kell ezt játszani egymás után, de nekem eddig mindig megjavult tőle.

Próbáld rendszergazda módban indítani, az is szokott ezen segíteni :slight_smile:

Kipróbáltam, de aajnos nem működik úgysem

Gépről vagy telórol beszélünk?

Sziasztok

Egy olyan gondom van hogy push the talkra állítom discordot és működik minden hallnak én is hallok másokat, de amint elindítom R6-ot már nem működik a push the talk funkció én hallok másokat de engem nem próbáltam több billen és egér gombon is és nem jó de amint kilépek vagy ki alt+tabbolok megint jó nem tud valaki ere valami meg oldást???

X-Mouse Button Control

Alap profilon beállítod melyik egér gomb amit PTT-re akarsz használni és alapértelmezetten tiltod (Disable).

Aztán beállítod a kívánt programhoz hogy az lássa normálisan:

Meg csináltam nem lett jó viszont discord ki is írja csak én nem olvastam el hogy rendszergazdaként kell futtatni ha r6 is úgy fut és úgy működik, köszi azért

Ha beállítod úgy ahogy a képeken van mennie kell, lévén nálam is úgy van nagyjából 5 éve… de ha megoldódott máshogy akkor nem érdekes igazából.

Igen biztos ment volna csak alapból még úgy próbáltam hogy nem rendszergazda ként indítottam discordot és úgy nem volt jó és utána már nem próbáltam mert ment simán is ,de biztos úgyis ment volna:)