TheVR Fórum

Discord role probléma/bug

Sziasztok!

A saját discord szerveremnél vettem észre olyat, hogy ha csinálok egy olyan kategóriát/voice channelt/text channelt (bármelyiket a három közül) amit csak 2 féle rang láthat (adminisztrátor, illetve a tulajdonos<én>), és ebben a szobában tartózkodom, akkor az összes többi rangú ember eltűnik a jobb oldali members listáról az onlineok és az offlineok is egyaránt. Nem tudom, hogy ez bug vagy valami beállítást rontottam el, de nagyon irritáló, hogy nem látom az éppen online levő többi, alacsonyabb rangú usert. Valami tipp?

Köszönöm a segítségeket előre is.

Price

Egy olyan discord szobában, aminél az everyone számára tiltod a belépést, megtekintést és mindent, ők nem látszódnak jobb oldalon. A tagoknál minden szobánál külön látod azoknak a listáját, akik beléphetnek az adott szobába.

Tehát, ha van külön egy admin szobád, akkor jobb oldalon csak az admin ranguakat fogod látni. Míg visszalépve egy nyilvános szobába, mindenkit láthatsz.

Oh, igen pontosan ez történt, hogy az everyone nak tiltva van minden, 2 szobát lát belépéskor. Köszi a választ. :slight_smile:

1 Like