[Division 2] [PC] csapatkereső

Sziasztok fórumozók!

Néhányan beszéltük a ninjon találkozón a mostanában megjelenő loot-and-shoot játékokat, illetve hogy ki mennyire van ráizgulva.
Lassan megjelenik a Division 2 is és személy szerint bele ült az a bizonyos a fülembe, néztem róla most béta meneteket is, és eléggé elkapott, hogy ha már az első rész tetszett, ennek is adni kellene egy próbát.
Hányan gondolkoztatok el rajta? Van olyan aki biztosra megy és belevág? Én személy szerint nagyobb akaraterővel venném rá magam a vásárlásra, ha tudom hogy lenne egy fix csapat akivel játszhatnék esténként, hétvégente.
A postom lényege az lenne hogy hányan, tervezitek a játékot beszerzése és akinek nincs esetleg fix csapata az itt kereshetne elszánt társakat hozzá. Köztük én is.
Ha van szabad hely az épp épülő csapatotokba, vagy épp te keresel csapatot magad mellé, itt a helyed. :wink:

várom a lelkes jelentkezőket
ui.: nem tudom, hogy az Uplay és a Epic Games store között lesz-e valami különbség azon kívül, hogy hol indítjuk, de Uplay-en feltudtok venni: RevonCorex
üdv Peti

1 Like

Ugyanez a tervem csak én Ps4 én űzöm ha ott esetleg valaki lenne hajrá ;))) Stewie-OH Ps4en megtalálható vagyok :wink:

PC-n én is keresnék társat/társakat.
BigBossDean91 néven megtalálható vagyok. :slight_smile:

Sziasztok,

[PC] platform
én is csatlakoznék a csapatot keresők sorába, mummer1993 néven megtaláltok upayen

Üdv,
mummer

Sziasztok . Egy pici klán jelenleg csak 2fős :smiley: új csapat tagokat keres a Division 2-ben
A klán neve: ClikkOK
szivesen várunk mindenkit oda, a munka miat csak esténként vagyunk fent kb 19-20órától.

Sziasztok, egy kis baráti társaság keres minimum egy főt. Munka mellet játszunk, de amennyire tudunk aktívak. Mi az a lazulós azért játszunk hogy jól érezzük magunkat csapat vagyunk. PC-n játszunk a klán neve Bandazas.

Üdv mindenkinek nem tudom hogy esetleg valaki tolja-e még de én egy hete kezdtem ps4-en a diviziót, van egy klán rendkivül kreatív módon a Magyarok nevet adtam neki :smiley: Esetleg ha valakinek van kedve hozzá csatlakozzon nyugodtan…

Sziaztok!

Mivel az első rész nagyon tetszett, a másodikat is beszereztem. Sajnos olyan társaságot még nem találtam akikkel együtt játszhatnék. Vagy nagyon hc módon tolják, ami nekem azért annyira nem jön be, vagy nagyon ritkán. Időm van szinte bármikor játszani, viszont ahhoz nincs kedvem hogy a tökéletes build miatt farmoljak órákat és tanuljam meg mit mivel érdemes stb… Jó lenne egy olyan csapatot/klánt találni ami aktív, de a szórakozás és a játék élvezete az első, nem a statisztikák és buildek kimaxolása. Ha tudtok ilyenről akkor írjatok :slight_smile: Köszi!
Ui.: Discord, ts nem gond, sőt…

Sziasztok!

Csináltunk egy klánt pár sráccal, ALRE a neve, aki gondolja jelentkezzen és bevesszük. Általában elég aktívak vagyunk esténként de azért jól jönne még pár ember. :smile:

Aki egy aktív klánt szeretne szivesen várjuk az FFTeam klánban. Napi rendszerességgel aktívak vagyink amikor csak a munka mellett engedi az időnk. Discord-on is szeretettel várunk server-ünkön a Wetland-Yutani -n.

szia:D ezzel a lehetőséggel még mindíg lehet élni? nemrég kezdtem a játékot, egyedül is tök jó de azért na…:smile:

Miután mindent kimaxoltunk alábbhagyott a kedv a Div2-vel DE azért még előkerül néha :slight_smile:

Én jelenleg a WOW Classic-ot tolom…erre vártam mióta bejeletették :smile:

VISZONT vannak még akik aktívan pörgetik a Div-et a csatiról…