TheVR Fórum

DMCA report adatok nélkül

Sziasztok!

Keresgéltem a fórumon és nem találtam hasonló témát, ezért nyitottam újat, elnézést, ha mégis van és figyelmetlen voltam…

Segítséget szeretnék kérni, hátha valaki már találkozott hasonlóval. És bocsi, ha kicsit messziről kezdem, de nem vagyok teljesen 100 százalékosan képben.

Szóval találkoztam már olyannal, hogy a Twitch elnémítja a videók bizonyos részeit. Nekem van egy prime előfizetésem, ami ugye azt jelenti, hogy a stream-jeim megmaradnak 60 napig. Történt úgy három hete, hogy észrevettem a videókészítő panelen, hogy van egy DMCA report a csatornámon. Elolvastam a leírást, majd a linkelt oldalakat is, ahol azt írják, hogy kapok egy emailt a report részleteiről (mikor, melyik videóban, hol és mit, stb). Ne én ilyet nem kaptam. Igen, megnéztem a spam mappát is. És egyik videómon sem volt elnémított hang. Azóta folyamatosan írok kb napi szinten a supportnak, meg a dmca@…-ra. Ugye ők azt szeretnék, hogy fellebbezéshez add meg az adatokat, de nem tudom, mert nem küldték el. Kértem, hogy küldjék el, mert elvileg meg kell legyen nekik, hiszen ha valaki fellebbezést nyújt be, meg kell tudják nézni. Na erre nem reagálnak, pedig hozzávetőlegesen 10 levelet írtam már nekik, és már témát is változtattam.

Szóval a kérdésem több rétegű…

  1. Hogy lehet érdemi válaszra bírni a Twitch-et?
  2. Hogy lehet kinyerni ezt az információt, ha a Twitch nem hajlandó értelmesen válaszolni?
  3. Van esetleg valami módja, hogy mégis válaszra lehessen őket bírni? Nem hiszem, hogy nincs meg nekik DB-ben, akár a kimenő email az adatokkal, amit csak újra el kéne küldeniük… :face_with_raised_eyebrow:

Azt hiszem ennyi. Jó lenne tudni, hogy mire jött a report, mert pl FEAR közben volt egy zene, ami copyright-ot, de ugye eddig a zenéket némította a Twitch és most is látom több csatornán, hogy némított részek vannak. Ha pedig nem az a zene volt, akkor külön jó lenne tudni, hogy mire figyeljen a kis nyomorult streamer…

Előre is köszi, ha valakinek van bármi ötlete!