Doctor Who/Női Doctor

Ezt igazából csak egy példának hoznám fel.Aki ismeri a sorozatot az tudhatja,hogy a Doctor eddig mindig férfi volt de most a következő Doctor nő lesz.
A kérdésem az lenne,hogy például ti nektek nem fura vagy ti látnátok szívesen mondjuk Pókembert vagy egy egy ikonikusabb/ismertebb hőst ellenkező nemben?

Számomra nagyon furcsa lesz ,de nagyon sokszor utaltak erre a sorozatban ,hogy a Doktor biza egyszer nő lesz.Vegyük a Mestert példaként ,ő is nő lett .És az Időlordoknál ez természetes 1-1 regenerációja nő lesz.De lehetett volna színesbőrű is akkor azért lenne oda mindenki.Én azt mondom megnézem az első 2 részt ezzel az új Dokival ,ha nem jön be hagyom inkább :smiley:
Thor-ból meg Vasemberből pl női szuperhőst csináltak nemrég a képregényben .Pókemberből meg színesbőrű hős lett.
Én mindennek adok egy esélyt ha nem tetszik akkor nem nézem . :slight_smile:

1 Like

Tölem akár még kutya is lehet akkor is nézném

2 Likes

Nekem pont ez a Doctor volt eleinte szokatlan ,furcsa. De megszoktam. Gondolom ,remélem a Doktor-nénivel is megbarátkozom.

1 Like

Én szerettem Tennant 10.Dokiját is ,de nekem a fő fő kedvenc az Matt Smith “rongyos” 11.Doktorja volt.nagyon szomorú voltam amikor regenerálódott . Capaldi Dokiját nehezen szoktam meg ,de végül ő is nagy kedvenc lett :slight_smile:

1 Like

Nekem a Miles Morales féle pókember mindig is jobban feküdt amióta ismertem. Peter se rossz. De szerintem egy vicceskedő színesbörű karakter még a képregényekben is jobban eladható pókemberként.És ami fontosabb hogy a mozikban is jobban adaptálható lett volna. Nem kellett volna sokaknak várni a HomeComingig egy élhető pókembör szériához. [Szerintem az eddigiek is jók voltak :slight_smile: ]

A Who részhez szólván hozzá nem látom miért ne lehetne a doki női egyed. Mellesleg nem egy rossz színészt hoztak azért. Kíváncsian várom de nincsenek negatív prekoncepcióim. A nőiesített marvel univerzummal már annál inkább.

2 Likes

Nem igaz, egyszer már volt nő :smiley: (ez még az “új” sorozatok előtt készült :slight_smile: )

1 Like