Dolgozós gép max 220 ezerig


#1

Sziasztok engem főleg mostani setupok érdekelnének amik megérik föleg munkára nem kell hogy csillogjon villogjon főleg intel gépeket várok és 2 monitort is elbirjon mégegyszer irom nem játékra. A válaszokat előre is köszönöm :slight_smile:


#2

Miféle munkára?


#3

Számlázás kissebb 3d tervezések szerkesztések(videó/képek) merevlemez és ssd van cd olvasó nem kell.


#4

Build ajánlót nézted már? Bár azok gaming gépek, de a 3D szoftvereknek is kell a kraft. CAD-re kell? Kép/videóra Adobe progikat használsz?


#5


#6

Igen néztem de azok kifejezetten gaming gépek azért kérdeztem hogy van e olyan konfig ami esetleg munkára jobb lehet.


#7

Értem én de a 3D tervezéshez nem igazán elég szerintem egy sima gép nem mellesleg ezek nem csak játékra valóak és pl 3D-hez meg úgy tudom kell a jó videókari renderelni főleg :slight_smile:
Ha levonod a Hdd-t és az SSD-t illetve nem ilyen házat veszel hanem olcsóbbat máris egy egész jó gépet összetudtál állítani


#8

A fentebb linkelt két opciot nezd meg ugy hogy levonod az sdd és hdd árat mert van neked és a fenmaradó összegböl ruház be egy 1660 vagy 1660ti-ra. AMD buildet ajánlanám inkább, hosszabb tavon jobban tudsz nyujtozkodni, de cseréld a lapot akkor egy Tomahawk Max-ra mert nagyobb hely lesz a biosnak ha majd 3 gen ryzenre váltanál.


#9

És félreértés ne essék, azért, mert jók játékra, nem csak arra valók. Nézel egy visszafogott házat RGB nélkül és voilà.


Lezárva ekkor: #10