Donate felolvasására megoldás

Sziasztok Srácok!
Mondtátok a Lego Stream elején ezt, ami a címben is benne van.
Ami most hirtelen eszembe jutott az a google fordítós felolvasás, ami felolvassa. Bár lehet, hogy akkor megállás nélkül dumálna. Hát… Nem tudom.
Keressetek rá éd próbáljátok ki.
Nagyon boldog, kellemes ünnepeket! :wink:

Ismerik a donate felolvasós módszert, de ők inkább személyesen olvassák fel. Szóba került már, nekem úgy rémlik. :wink:

3 kedvelés

A probléma a mennyiség. Ha folyamatosan dumálna a felolvasó, az se lenne jobb.

Szerintem 2 dolgot lehet csinálni, nem felolvasni, vagy megemelni a minimumot így kevesebben cheerelnek/donatelnek.

1 kedvelés

Szerintem az egyik legjobb módszer a kiíratás, de csak akkor, ha végigolvasták, így tudják szabályozni, hogy mit rakjanak ki meg mit ne.
Esetleg időpontot megadni, hogy akkor most támogatók beolvasása, és akkor csak beolvasás van, és mindenki tudja, hogy mi a helyzet és nem háborog. Esetleg listát rakni oldalra, külön.
A témamegjelölés is segíthet, a donate komment első szavával, mondjuk: ( “lego” Hajrá srácok, imádom a lego streamet) vagy hasonló… :slight_smile:

1 kedvelés

Mi lenne ha pl. reggel csak a témával kapcsolatos cheer-eket olvasnák be. A többi max bemondva köszi a cheert.

Ők szeretik felolvasni a támogatóik üzeneteit. Ez egy gesztus. Ezen nincs mit ragozni.
Különlegesebb streamek esetén torlódnak fel annyira a cheer és donate üzenetek, hogy szinte csak az van, de ezért nem szükséges változtatni a jelenlegi rendszeren. HH-k és game streamek alatt teljesen jól működik.

9 kedvelés

Én úgy gondolom, hogy ne azért cheereljen valaki, hogy beolvassák, hanem hogy támogassa azt ami tetszik… Ergo ha nem olvasnák be, az sem lenne gond. Persze olvassák el, akár streamen kívül, de beolvasni nem feltétlenül kellene. (ez persze HH-ra nem vonatkozik, ott jó ha beolvassák mert sokszor a témához hozzászólás)

4 kedvelés

Sziasztok!
Ahogy én látom a helyzetet: Szerintem ha nincs valamilyen módon beolvasva, vagy nem mindegyik az kiveszi a személyes jelleget a dologból, vagy ha csak limit fölött olvasnak az pedig támadási felület. Nem mindenki teheti meg hogy pl 400 cheert küldjön vagy 10$-t, csak pl 1$-t, viszont ilyenkor is jól esik, ha a srácok beolvassák, reagálnak rá. @meteoric87 Megértem a Te álláspontos is, viszont szembe mennék vele, vagyis inkább máshonnan közelíteném meg. Ha a cheer / donate egyes emberek szemébe nem támogatás, hanem kommunikációs forma / üzenetküldés: Pl szeretnék játék / adás közben egy üzenetet eljuttatni de Ők nem reagálnának rá, az egyeseknek bántó is lehet. Az ha nem olvasnák be a donate-ket az egy hatalmas falat húzna szerintem sok támogató és a srácok közé.
Persze nekem is lenn egy ötletem (ugyan továbbra is tartom, hogy ez teljesen személytelenné tenné a támogatást): A stream végén, mikor a zene szól, egy film szerű stáblista, pl: “Köszönjük a támogatóinknak!” (vagy bármi) és akkor lemegy utána a név és hogy mennyit donatelt / cheerelt az illető. Bár ezzel is egy kérdésfeltevés ellehetetlenül, egy info amit minden ninjonnak tudnia kéne, nem juta el sok mindenkihez.
Valóban nem azért szokás támogatni, hogy bemondják a nevünket, de azért jó visszahallani, hogy reagálnak személyesen nekünk.

Másrészről, ha nincs reakció, az olyan mintha pl megkéred barátnőd kezét elveszi a gyűrűt és elmegy egy szó nélkül főzni, vagy zuhanyozni, és nem reagál neked semmit. (Nyilván nem túl életszerű példa, meg nem 1-1 dollárról van szó, de logikában hasonló).

Igyekeztem összeszedetten - szokás szerint nem sikerült :smiley: - de ha kimaradt valami pótolom. Ha bárkinek véleménye, ellenvéleménye, kíváncsisága van ezzel kapcsolatban akkor válaszoljon, egy jó érv - ellenérv vitát nem vetek meg :smiley: Szép napot és Boldog Karácsonyt :slight_smile:

3 kedvelés

Kezdetnek szerintem az is teljesen jó lenne, hogy csak azokat olvassák fel akik írnak oda üzenetet. Én sem kommentelek feliratkozás mellé és nem is várom el soha, hogy hangosan megköszönjék. Max a végén lehet összegezni, hogy “köszi mindenkinek a feliratkozást/újrairatkozást.” Némi időt így is lehetne spórolni.

Én Youtubeon tudom csak vissza nézni a streameket, sajnos, de engem speciel nem zavar egyáltalán utólag vissza hallva, hogy XY donatelt és ezt üzente a Srácoknak. Van olyan ismerősöm, akit kifejezetten idegesítette és ki is jelentette, hogy már inkább nem nézi, mert nem kíváncsi senki másra, csak a játékra és a Srácokra.

kb ugyan annyi ido felolvasni a feliratkozasokat, mint h magaba olvassa el, mert ahoz h lassa h mi jon es a cheerekre mennyen, ahoz a feliratkozast is el kell olcasnia ugy h akkor mar hangosan teszi, nem veszitunk ezzel semmi idot

Jani egy PUBG játszma keretében beszélgetett erről Nessaj-al ha jól rémlik. Jani a Google Felolvasós módszert “kis gagyinak” vagy valami ilyesminek gondolta ha jól rémlik. Persze semmiképp sem akarok olyat neki tulajdonítani amit nem mondott de a lényeg az, hogy nem egy olyan dolog ami minőségi. Továbbá szerintem zavaróvá is válhat bizonyos számú donate esetében a folyamatos géphang, ami felolvassa ezeket.
Én @VizesNinjonKovacs -al értek egyet, hogy a jelenlegi rendszer jó.

Sziasztok!
A téma ki lett beszélve! A TheVR szereti személyesen, közvetlenül megköszönni a támogatást, amivel hozzátesz a kedves adományozó, h jobbá tegyék a csatornát, minőségi tartalmat gyárthassanak! És ezáltal jobb műsort készíthetnek mindenkinek!

2 kedvelés