Sziasztok!
Egy kifejezetten idegesítő problémám van, ha valaki tudna segíteni megoldani a problémámat, nagyon örülnék.
Szóval azt kell tudni, hogy viszonylag új a gépem, még csak pár hetes, egy ideig nem volt vele semmi probléma, aztán egyszer csak elkezdtek jönni a problémák, amik inkább szoftveresnek tűnnek, mintsem hardveresnek.
SZÓVAL 3 fő problémám van, amik kevésbé/jobban kapcsolódnak egymáshoz. Az egyik ilyen, hogy vettem egy audio technica at2020 USB mikrofont, ami full random időközönként lehalkul. Viszont a hangbeállításoknál ugyanúgy 100-on van, de valójában halk és ha leviszem 0-ra az erejét majd vissza 100-ra, akkor újra a teljes hangerőn működik.
Emelett a másik lényegesebb 2 probléma, ami szerintem biztosan összefügg, az az, hogy szintén full random időközönként, amikor már használom egy ideje a gépet normálisan, egyszer csak a “drag” funkció részlegesen megszűnik. Ezalatt azt értem, hogy a fájlokat tudom mozgatni, a bezoom-olt képeket tudom mozgatni az egér nyomva tartásával, stb, VISZONT a Chrome tabokat nem tudom rendezgetni, megfogni, új ablakba helyezni, mintha odafagytak volna a helyükre a Chrome tabok, és ezzel együtt, amikor ez a probléma fellép, az Adobe Lightroom-ban se tudom a slider-eket mozgatni, ott is mintha megszűnt volna ez a drag funkció, de közben a fájlokat tudom mozgatni, meg amiket előbb leírtam. Illetve, van hogy ez a “drag hiba” egyből már a gép elindulásánál jelentkezik, van hogy csak később jön elő egy bizonyos idő használat után, full random. Lényegében már úgy kezdem a gép inditását, hogy egyből megnyitok 2 Chrome tab-ot, és ha nem tudom mozgatni őket, akkor tudom hmegint itt a hiba, és addig indítom ujra a gépet, amíg nem lesz jó. Iszonyatosan idegesítő és hátráltató, mivel ilyenkor csak az újraindítás oldja meg, és amikor jó pár tab, alkalmazás, stb megvan nyitva, nagyon kellemetlen tud lenni.
Ha bárki kitudna engem segíteni, nagyon nagyon megköszönném.
Előre is köszönet minden javaslatért.