TheVR Fórum

Dragon Age Inquisition Végigjátszás?

Sziasztok!

Nem tudom hogy vagytok vele de én nagyon szívesen megnézném, hogy Pisti vagy Jani játszik a Dragon Age Inquisition-nal. Szerintem Pistinek tetszene abból kiindulva hogy mostanában az Assassin’s Creed-ekkel és a hozzájuk hasonló játékokkal játszik.

Előre is köszönöm a hozzászólásokat.(Ez az első posztom)

Üdv,
Beni

2 Likes

Nem rossz ötlet, de tartok tőle, hogy nem fér bele az idei programba. Ezen kívül nem tudom, hogy mennyire lehet izgalmas nézni, ahogy pl. a Hinterlandsben szaladgálnak :smiley: Mivel nincs hozzá magyar hang/felirat, ha jól tudom, elég sok fordítást is igényelne, ami biztos fárasztó lenne egy ilyen, párbeszédben nagyon gazdag játéknál :frowning:

Pedig szívesen megnézném az egész sorozatot Pistivel.
Elsősorban a fő szálra koncentrálva ezt is lehet sokkal rövidebb idő alatt játszani, akárcsak a ME: Andromédát.

Már van hozzá magyar felirat de biztos nem ez dönti el hogy játszanak-e vele… Akit érdekelt a játék 2014-óta már bőven többször is végig vitte így meg hogy már van magyarítás az is játszik vele vagy talán már magyarul is végig vitte aki csak erre várt.
Egyetlen esélyt látok csak arra is nagyon picit ha majd kijön a 4. rész gyorsan végigszalad az első 3-on de nem rövid játékokról lévén szó ennek is csekély a lehetősége. :frowning:
Mindezek ellenére én is szívesen megnézném ahogy végigtolják :smiley:

3 éves a téma.

Fránya explorer.